Uppgifter: Chelsea överväger att värva Joao Felix

Uppgifter: Chelsea överväger att värva Joao Felix

Chelsea försöker dra nytta av den nuvarande situationen med Atletico för att stjäla en affär. Se och spela på fotboll live =>

Köp aldrig en spelare från ett lag som inte vill sälja. Om de försöker lura dig kan de fortsätta att höja priset tills du till slut ger upp och betalar det belopp som de ursprungligen ville ha.

När en klubb inte har varit blyg när det gäller att förklara sin avsikt att sälja och vad de behöver för att göra det går processen mycket snabbare. Om du är villig att betala avgiften för denna information är den i princip allmänt känd och kan utvecklas snabbt.

gil Marin, Atleticos VD, erkände nyligen att klubben är öppen för att sälja Joao Felix. En prislapp på 86 miljoner pund har sedan dess satts på portugisens huvud.

Även om den här historien inte är från Atletico är den tillräckligt trovärdig för att vara rimlig.

Även om priset inte är billigt och Chelsea inte har råd att chansa på det, skulle ytterligare 46 miljoner pund för Felix bli allt mer attraktivt om de kunde säkra omkring 40 miljoner pund för Hakim Ziyech och Christian Pulisic tillsammans. Chans att vinna 1 miljon varje dag här =>

Här kan du läsa mer om Potentiella Transfers:

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply