Real Madrid är intresserade av att värva Son Heung-min efter hans framgångsrika VM-spel

Real Madrid är intresserade av att värva Son Heung-min efter hans framgångsrika VM-spel
bet365

Son Heung-min från Tottenham är en spelare som Real Madrid ska ha ögonen på. Se och spela på fotboll live =>

En av världens bästa forwards är enligt många experter den sydkoreanske landslagsmannen. Förra säsongen gjorde han 24 mål och bidrog med 10 assist, vilket resulterade i att han delade Guldstöveln med Mohamed Salah. Totalt bidrog han med 34 mål på 45 matcher förra säsongen.

Även om han under tidigare säsonger har varit en pålitlig målskytt har den här säsongen varit annorlunda, med endast tre mål på 19 matcher. Alla dessa var mot laget Leicester City.

Real Madrid verkar ha uppmärksammat hans insats i den sista gruppspelsmatchen mot Portugal, där han gjorde en utmärkt assist på stopptid och hjälpte Sydkorea att vinna. Även om den här säsongen har varit något medelmåttig enligt hans mått mätt verkar Madrid fortfarande vara intresserade.

Champions League-vinnarna har ögonen på 30-åringen som ett potentiellt tillskott till anfallet, även om det är tveksamt om Spurs kommer att vara redo att sälja inom kort.

Son har ett kontrakt med Tottenham som löper ut 2025, men Sport 1 rapporterade förra månaden att Son kan söka en ny utmaning. 30-åringen ska ha önskat mer framgång än vad han kan se i Tottenham och skulle kunna lämna för att söka troféer någon annanstans.

Son Heung-min spelar i den Sydkoreas VM-truppen han har gjort mål under åttondelsfinalen och har en ganska låg chans att bli bästa målskytt i VM 2022.  Sydkorea har ingen chanser att vinna VM 2022 För dem blev utslagna ur VM av Brasilien, här kan du se oddsen på dem lag som är kvar i VM: oddset på fotbolls-VM 2022 vinnare . Chans att vinna 1 miljon varje dag här =>

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply