Nemanja Matic överens med Manchester United

Nemanja Matic överens med Manchester United

Manchester United överens med Nemanja Matic

Den serbiske mittfältaren ska enligt lokalmedia i Manchester ha accepterat Uniteds kontraktsförslag och nu återstår endast att klubbarna kommer överens.

Jose Mourinho och Manchester United är endast detaljer från att göra klart med nyförvärv nummer två i sommar. Efter att man bekräftat värvningen av Victor Nilsson Lindelöf är det nu Chelseas mittfältare Nemanja Matic som sägs vara nästa spelare att ansluta till Old Trafford-klubben.

Enligt Manchester Evening News ska spelaren ha accepterat det personliga kontraktet efter ett möte med Jose Mourinho och det enda som återstår är att United kommer överens med Chelsea om en övergång. Den engelska huvudstadsklubben ska vara positiva till en försäljning av spelaren då man är nära att göra klart med Bakayoko från AS Monaco och en övergång för Matic till United ser ut att bli klar inom kort.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Manchester Uniteds stjärnor

Matic var under Mourinhos tid på Stamford Bridge en av de viktigaste spelarna i startelvan men efter värvningen av N’Golo Kanté blev det allt svårare för den 28-årige serben att ta en startplats, något som kommer bli ännu svårare vid en värvning av Bakayoko från Monaco. Spelarens framtid i den engelska huvudstadsklubben ser allt mörkare ut och därför har han nu bestämt sig för att lämna och återförenas med Jose Mourinho i Manchester United.

Matic kontrakt med Chelsea sträcker sig till och med sommaren 2019 och mittfältaren har en veckolön på £90,000.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply