Juventus vill värva Renato Sanches i sommar

Juventus vill värva Renato Sanches i sommar

Renato Sanches kan lämna Bayern München i sommar

Portugisen slog slog igenom i EM sommaren 2016 har inte alls kommit in i Carlo Ancelottis lagbygge och nu pekar det mesta på att han lämnar Allianz Arena i sommar.

Det har inte varit ett lätt år för Renato Sanches Förra sommaren lämnade han Benfica för spel i Bundesliga och Bayern München för en summa på 35 miljoner euro. Samma sommar vann han EM med sitt Portugal efter att ha slagit Frankrike i finalen men efter vinsten på Stade de France har det mesta gått nedför för spelaren. 20-åringen anslöt till Carlo Ancelottis lagbygge inför den gångna säsongen men det blev endast 17 framträdanden i den inhemska ligan, något som gjort att spelaren nu vänt blickarna för att flytta från de tyska giganterna.

Enligt de senaste rapporterna i italiensk press ska Juventus klubbledning, på uppdrag från Massimiliano Allegri, ha kontaktat Bayern för att försöka värva spelaren som med största sannolikhet endast kommer lämna genom en lånedeal.

SE ÄVEN: Bayern München lönelista 2017

Storklubbar intresserade av spelarens tjänster

Det är dock inte bara Juventus som är intresserade av en Sanches-värvning. En hel drös med klubbar sägs vara villiga att värva den portugisiske landslagsmannen, bland annat Manchester United, Inter, AS Monaco och Olympique Marseille samt spelarens gamla klubb, Benfica.

Det är oklart hur mycket spelaren kommer att kosta, men Bayern München sägs inte vilja släppa Sanches för mindre än de 35 miljoner euro man betalade förra sommaren då man köpte spelaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365
bet365