Lucas Moura är överens med Manchester United?

Lucas Moura är överens med Manchester United?

Manchester United närmar sig en värvning av Lucas Moura

Lucas Moura är överens med Manchester United, skriver Metro.

Lucas Moura. Det kan vara namnet på nästa storvärvning i Premier League. Brasilianaren är överens med Manchester United, enligt Metro.

José Mourinho vill förstärka Uniteds offensiv under den andra halvan av säsongen. Där ser han Moura som ett perfekt alternativ.

Samtidigt sägs det att spelaren vill flytta till Old Trafford. Han är missnöjd med att endast ha spelat 72 minuter i Ligue 1 den här säsongen och vill lämna PSG.

Måste komma överens

Manchester United och PSG måste nu komma överens om ett övergångsavtal. För tillfället ser det ut som att det kan ta en tid innan båda klubbarna är nöjda. Engelsmännen vill låna spelaren under resten av säsongen. PSG är mer intresserade av att sälja spelaren permanent. De vill ha 40 miljoner euro för 25-åringen.

Intresserade av Pellegrini

United är även intresserade av RomaLorenzo Pellegrini. 21-åringens utköpsklausul uppges ligga på cirka 24 miljoner euro. Det är en prissumma som United kan tänka sig att erbjuda för mittfältaren.

Även Manchester City och Chelsea jagar Pellegrini.

Roma vill dock behålla PellegriniSerie A-klubben hoppas kunna göra det genom att erbjuda spelaren ett nytt avtal med föreningen. I det kontraktet vill italienarna skriva in en högre utköpsklausul. På så sätt vill Roma avskräcka CityUnited och Chelsea från att försöka värva mittfältaren.

Dybala till PSG?

På samma gång som Moura kan vara på väg bort från Paris Saint-Germain så talas det om att fransmännen jagar Paulo Dybala. De planerar att värva Dybala i sommar. Den franska klubben kommer att erbjuda Juventus 170 miljoner euro för att släppa 24-åringen, enligt Transfermarketweb.

Andra heta rykten på Silly Season Sverige

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply