Uppgifter: Sevilla är nära att värva Aleix Vidal

Uppgifter: Sevilla är nära att värva Aleix Vidal

Aleix Vidal närmar sig en återkomst till Sevilla

Aleix Vidal är på väg att återvända till Sevilla, uppger Transfermarketweb.

Är Aleix Vidal på väg att lämna BarcelonaSevilla är nära att värva tillbaka ytterbacken, skriver Transfermarketweb.

Om övergången blir av innebär det att Vidal återvänder till Sevilla efter två och ett halvt års frånvaro. Spanjoren lämnade klubben för att flytta till Barcelona under sommaren 2015.

Sommaren 2014 skrev Vidal på för Sevilla. Under säsongen var han med om att vinna Europa League. Sedan flyttade han vidare efter endast ett år i föreningen.

Jagar Batshuayi

Sevilla vill också värva Chelseas Michy Batshuayi. Spanjorerna vill låna in Batshuayi för att utöka konkurrensen bland lagets anfallare. De vill att Wissam Ben Yedder och Luis Muriel utmanas om sina positioner.

Chelsea vill ännu inte ge grönt ljus till att låna ut Batshuayi till Sevilla. Engelsmännen vill inte släppa belgaren innan de har gjort klart med en ny anfallare. Utan Batshuayi har Chelsea inget tydligt alternativ till Álvaro Morata på postionen. Premier League-klubben uppges jobba för att plocka in Andy Carroll som backup till spanjoren. Om klubbledningen på Stamford Bridge lyckas med det är man beredd att låna ut Batshuayi.

Det här är inte den första gången som Batshuayi kopplas ihop med en flytt till Sevilla. Anfallaren ryktades vara på väg till klubben i juni 2017.

Rakitić lämnar också?

Precis som Vidal så ryktas Ivan Rakitić vara på väg bort från BarcelonaArsenal och Liverpool jagar kroaten, enligt Daily Mirror.

Det ryktas att Rakitić riskerar att tappa sin plats i klubbens startelva i och med Philippe Coutinhos ankomst. Om så blir fallet är det möjligt att kroaten vill flytta till en annan klubb. Den situationen vill både Arsenal och Liverpool utnyttja. De två engelska storklubbarna vill värva 29-åringen.

Andra heta transferrykten

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply