Michy Batshuayi flyttar till Sevilla?

Michy Batshuayi flyttar till Sevilla?

Sevilla vill värva Michy Batshuayi

Sevilla vill förstärka truppen inför nästa säsong. Spanjorerna jagar Chelseas Michy Batshuayi, rapporterar Transfermarketweb.

Det är tydligt att Sevilla vill förstärka sitt anfall. I går ryktades det om att Nolito är nära en övergång till klubben. Nu talas det om att en till anfallare kan flytta till föreningen. Sevilla är intresserade av ChelseaMichy Batshuayi, uppger Transfermarketweb.

Batshuayi är öppen för att lämna Chelsea. Han kom till klubben i fjol. Sedan dess har belgaren haft svårt att ta en plats i lagets startelva. Under den senaste tiden har anfallaren kopplats ihop med West HamEvertonMonaco och Milan. Det talas även om att 23-åringen kan återvända till Marseille, som han lämnade förra sommaren.

Andra lämnar också?

Batshuayi är inte den enda spelaren som sägs lämna Chelsea under de kommande månaderna. Det har påståtts att Eden Hazard är på väg till Real Madrid och att Diego Costa kan flytta till Kina. Samtidigt har Costa själv sagt att den enda klubben han kommer lämna Chelsea för är Atletico Madrid.

Samtidigt som flera spelare är på väg bort uppges det att Chelsea kan plocka in flera nyförvärv under sommaren. Det har hävdats att föreningen jagar Monacos Tiemoué Bakayoko och Juventus Alex Sandro.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply