PSG fortsätter att jaga Paulo Dybala

Paris Saint-Germain vill värva Paulo Dybala i sommar

PSG fortsätter att jaga Paulo Dybala. Den franska klubben kommer att försöka värva argentinaren i sommar, rapporterar Transfermarketweb.

Paulo Dybala är en eftertraktad anfallare. Under de senaste veckorna har Real Madrid och Manchester United sagts jaga Juventusspelaren. I dag uppges det att en tredje storklubb ger sig in i jakten på argentinaren. Paris Saint-Germain planerar att värva Dybala i sommar, enligt Transfermarketweb.

Den franska klubben kommer att erbjuda Juventus 170 miljoner euro för att släppa 24-åringen.

Bråk

Tidigare under vintern har Dybalas potentiella övergång till PSG lett till ett bråk. Mariano Dybala, spelarens bror och agent, uppges ha träffat representanter för Paris Saint-Germain. Där ska Ligue 1-klubben ha sagt att Neymar kommer att flytta till Real Madrid och att de vill ersätta honom med Paulo DybalaJuventus uppges vara arga över Mariano Dybalas agerande. De fick reda på agentens möte med PSG via hans flickväns inlägg på sociala medier. Detta har startat ett bråk mellan klubben och Paulo Dybala. Föreningen är besvikna över agentens beteende medan spelaren inte tycker att Juventus ska lägga sig i vad hans familjemedlemmar gör.

Cavani på väg bort?

Om PSG lyckas med att värva Dybala planerar de att spela honom tillsammans med Kylian Mbappé och Neymar i anfallet. I så fall är fransmännen även öppna för att släppa Edinson Cavani. Uruguayanen har ryktas vara på väg till Manchester City eller Everton.

Jagar Alex Sandro

Dybala är inte den enda Juventusspelaren som PSG jagar. Ligue 1-föreningen vill även plocka in Alex Sandro. Fransmännen jobbar för att förstärka sin spelartrupp. En av de spelarna som klubben är intresserad av är Sandro. För att få italienarna att släppa honom så kommer PSG att erbjuda Layvin Kurzawa i utbyte.

Andra heta transferrykten

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply