Manchester City, Manchester United och Chelsea jagar Lorenzo Pellegrini

Manchester City, Manchester United och Chelsea jagar Lorenzo Pellegrini

Premier League-klubbarna jagar Lorenzo Pellegrini

Manchester City, Manchester United och Chelsea slåss om att värva Lorenzo Pellegrini från Roma, skriver Football Italia.

Lorenzo Pellegrini lämnade Sassuolo under sommaren 2017 för att återvända till Roma. Under 2018 kan det bli en ny flytt för den italienska talangen. Manchester CityManchester United och Chelsea jagar Pellegrini, rapporterar Football Italia.

Pellegrini har medverkat i 21 matcher för Roma under säsongen och gjort två mål och tre assist. Det har gjort så att de tre engelska storklubbarna har blivit intresserade av honom.

21-åringens utköpsklausul uppges ligga på cirka 24 miljoner euro. Det är en prissumma som de tre engelska storklubbarna kan tänka sig att erbjuda för mittfältaren.

Roma vill behålla Pellegrini

Roma vill behålla PellegriniSerie A-klubben hoppas kunna göra det genom att erbjuda spelaren ett nytt avtal med föreningen. I det kontraktet vill italienarna skriva in en högre utköpsklausul. På så sätt vill Roma avskräcka CityUnited och Chelsea från att försöka värva mittfältaren.

Jagar flera

Pellegrini är inte den enda spelaren som de tre engelska klubbarna är på jakt efter. Till exempel så vill både City och Chelsea värva Wilfried Zaha. City ser Zaha som ett potentiellt alternativ om klubben skulle misslyckas med att värva Alexis SánchezChelsea har scoutat Crystal Palace-spelaren under hela hösten.

Samtidigt jobbar Manchester United för att övertala Mesut Özil att flytta till Old Trafford. Klubbledningen är beredd att erbjuda tysken en sign-on-bonus på 7,5 miljoner pund om han skriver på för ”Red Devils,” enligt Transfermarketweb. Flera källor på Old Trafford säger att United helst vill värva Özil redan i vinter. Det är dock tveksamt om Arsenal vill släppa spelaren till en ligarival. Därför kan United behöva vänta till sommaren innan de kan värva tysken. Även Inter och Barcelona är på jakt efter Özil. Det har också talats om att Real Madrid hoppas på en återkomst för tysken.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply