bet365

Uppgifter: Barcelona detaljer från värvning av Yerry Mina

bet365
Uppgifter: Barcelona detaljer från värvning av Yerry Mina

Yerry mina väldigt nära Barcelona

Efter att i dagarna ha gjort klart med Coutinho från Liverpool ser Barcelona ut att få till en ny värvning. Det är colombianen Yerry Mina som sägs vara detaljer från en flytt till den spanska storklubben inom kort.

FC Barcelona fortsätter att värva. För ett par dagar sen gjorde man klart med Coutinho och nu är man endast detaljer från att värva en ny spelare under januarifönstret. Enligt Barcelonabaserad press ska klubben nämligen sitta i förhandlingar om en mittförsvarare och det hela förväntas bli officiellt inom kort.

Det är Mundo Deportivo som kommer med uppgifter om att Barcelona kommer värva Yerry Mina från brasilianska Palmeiras där klubbarna redan ska ha en överenskommelse på plats sedan länge. Spanjorerna kommer betala 12 miljoner euro för spelarens tjänster men då förhandlingarna inte är helt klara håller man i detta nu på att finslipa det sista innan övergången blir ett faktum. Under måndagskvällen kommer de båda klubbarna hålla ett möte och därefter kommer det hela att bli offentligt.

Uppgifter- Barcelona detaljer från värvning av Yerry Mina

Utnyttjar köpoption

Yerry Mina har under en längre tid ryktats vara på väg till FC Barcelona. Under de senaste 12 månaderna har det pratats om en övergång och i mitten av december 2017 bekräftade spelarens pappa att ett förkontrakt var skrivet mellan spelaren och FC Barcelona. Man var även överens med Palmeiras och det hela ska endast ha varit en tidsfråga. Nu verkar det hela dock bli klart och Mina blir FC Barcelonas andra förstärkning under transferfönstret i januari månad.

SE ÄVEN: Barcelona löner och kontrakt 2017/2018

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply