Arsenal och Liverpool jagar Ivan Rakitić

Arsenal och Liverpool jagar Ivan Rakitić

Arsenal och Liverpool jagar Barcelonas kroat

Två storklubbar i Premier League vill värva samma spelare. Både Arsenal och Liverpool jagar Ivan Rakitić, uppger Daily Mirror

Philippe Coutinho har skrivit på för Barcelona. Det blev officiellt i helgen. Den transfern kan leda till att en annan spelare lämnar Camp Nou. Det ryktas att Ivan Rakitić riskerar att tappa sin plats i klubbens startelva i och med Coutinhos ankomst. Om så blir fallet är det möjligt att kroaten vill flytta till en annan klubb. Den situationen vill både Arsenal och Liverpool utnyttja. De två engelska storklubbarna vill värva 29-åringen, skriver Daily Mirror.

En annan storklubb utmanar Premier League-jättarna i jakten på RakitićJuventus är också sugna på att värva kroaten.

Draxler till Liverpool?

Det talas även om att Liverpool är intresserade av Thomas Lemar och Julian Draxler. Klubbledningen vill värva in Lemar för att ersätta Coutinho. Om föreningen misslyckas med att värva fransmannen så är Draxler plan b.

David Luiz till Arsenal?

Hos Arsenal uppges det även att klubben vill värva David Luiz från Chelsea. ”The Gunners” vill utnyttja den situation som Luiz och Chelsea befinner sig i. Brasilianaren har hamnat i bråk med Antonio ConteChelseas tränare, och tros inte ha någon framtid i klubben. Klubbledningen på Emirates Stadium är beredd att erbjuda 30 miljoner pund för mittbacken. Det återstår att se om det är tillräckligt för att få Chelsea att släppa spelaren till lokalrivalen.

Andra heta rykten på Silly Season Sverige

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply