bet365

Liverpool är det mest troliga laget att värva Benficas stjärna Enzo Fernandez

Liverpool är det mest troliga laget att värva Benficas stjärna Enzo Fernandez

Fernandez nuvarande kontrakt med Estádio do Sport Lisboa e Benfica löper fram till 2027. Enligt Record är Liverpool de främsta att värva Benficas mittfältare Enzo Fernandez. Se och spela på fotboll live =>

Klubben har inte bara konkurrens från Real Madrid i form av rekrytering av argentinska landslagsspelare, utan kan också få utmaningar från andra lag. 21-åringen har varit imponerande på mittfältet och har gjort tre mål och fem assist på 24 matcher för sin nuvarande klubb den här säsongen.

Fernandez kommer inte att vara en fri agent förrän 2027, så Liverpool skulle behöva lägga ett stort bud om de vill ha någon chans att skriva på honom nästa år.

Den argentinske landslagsmannen är duktig på att skapa möjligheter för sina lagkamrater och kan skjuta med kraft och precision från långt håll. Han är främst en box-to-box-mittfältare men kan även fungera som en hållande mittfältare eller spela på nummer tio-positionen om det behövs.

21-åringens flit har lett Argentina till semifinalen i tävlingen, där de nu möter Kroatien. Vi förväntar oss att Fernandez ska tillföra mer kvalitet till Merseyside-klubbens mittfälts avdelning och hjälpa dem att utmana om några stora troféer under det kommande decenniet.

Enzo Fernandez ingår i den argentinska VM-truppen och hans chanser att bli bästa mittfältaren i VM 2022 är ganska stora. Vem vinner VM 2022? Argentina har goda chanser att vinna VM 2022 enligt oddset på fotbolls-VM 2022 vinnare!. Chans att vinna 1 miljon varje dag här =>

Fler potentiella övergångar:

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply