Barcelona är intresserade av att värva en marockansk mittfältare

Barcelona är intresserade av att värva en marockansk mittfältare

Barcelona vill skriva kontrakt med den 22-årige marockanske mittfältaren Azzedine Ounahi, som spelade för SCO Angers och var en av de främsta spelarna i VM i Qatar. Se och spela på fotboll live =>

Azzedine Ounahi, mittfältare i Angers och det marockanska landslaget, har kopplats ihop med en flytt till Barcelona. 22-åringen imponerade i Marockos VM-kampanj 2022 och startade alla fem matcherna mot Kroatien, Belgien, Kanada, Spanien och Portugal.

Ounahi är en mittfältare som i Qatar har spelat på högerkanten i en 4-3-3-formation med Fiorentinas Sofyan Amrabat som främsta ankare och Standard Liege-mannen Selim Amallah på motsatt sida. Tillbaka i Frankrike med Angers spelar han dock vanligtvis mer centralt, även om hans mångsidighet är en tillgång.

Chabanes kommentarer kommer efter att Angers halkade ner i botten av Ligue 1, och han sa att det skulle bli svårt att behålla Ounahi om en annan klubb skulle göra ett försök.

”Vi kan aldrig behålla en spelare som vill lämna”, tillade Chabane med hänvisning till både Ounahi och lagkamraten Sofiane Boufal.

Ounahi har upplevt en snabb och framgångsrik uppgång under de senaste åren. För bara 18 månader sedan spelade han för Avranches i Frankrikes tredje division, N1. Efter en säsong i Avranches flyttade han till Angers där han nu spelar sin andra säsong. I år är hans första marockanska landslagsuttagning efter att ha imponerat på scouter med sina prestationer i Angers.

Efter en oväntad seger över Spanien och Portugal förbereder sig Ounahi för att möta Frankrike i VM-semifinalen på den internationella scenen. Barcelona kan övertalas att värva spelaren under transferfönstret i januari.

Azzedine Ounahi ingår i Marockos VM-truppen och hans chanser att bli bästa Mittfältare i VM 2022 är ganska liten. Vem vinner VM 2022? Marocko har goda chanser att vinna VM 2022 enligt oddset på fotbolls-VM 2022 vinnare! Chans att vinna 1 miljon varje dag här =>

Fler potentiella övergångar:

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply