bet365

Det verkar som om Arsenals transfermål Joao Felix kommer att lämna Atletico

Det verkar som om Arsenals transfermål Joao Felix kommer att lämna Atletico

Atletico Madrid uppges vara öppna för att sälja Joao Felix i januari. Enligt uppgifter är Arsenals måltavla Joao Felix inställd på att flytta från Atletico Madrid efter VM 2022. Se och spela på fotboll live =>

Felix kommer att vara på semester till slutet av december 2022 innan han återvänder till Madrid. Han ingick i Portugals lag i VM 2022. Atletico uppges vara öppna för att sälja 22-åringen i januari för ett potentiellt pris på 100 miljoner euro som utfärdats till köpare.

I en intervju med Diario AS under turneringen erkände Felix att han överväger att lämna klubben och att ett beslut väntas inom de närmaste veckorna. Premier League-giganterna Arsenal har kopplats samman med en flytt av Felix då Gunners ser ut att kunna utmana om titeln i Premier League 2023.

Transfer experten Fabrizio Romano sa ”i sitt exklusiva tal till Caught Offside att en affär fortfarande inte är klar, men att 23-åringen skulle vara bra för Arsenal”

”I det här skedet finns det inga favoritlag för Felix. Hans agent för för närvarande samtal med många klubbar, men inget är klart ännu. Både Atletico och spelaren håller sina alternativ öppna.”

”Jag är övertygad om att Felix skulle vara en exceptionell värvning för Arsenal, eller egentligen vilken klubb som helst. Den enda haken är att han måste få betydande speltid”

”Det är inte rimligt att han bara är startspelare i vissa matcher, utan han måste starta varje match”  Chans att vinna 1 miljon varje dag här =>

Fler potentiella övergångar:

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply