Försvarar kaoset efter matchen – ”Inte osportsligt”

Försvarar kaoset efter matchen- ”Inte osportsligt”

Lionel Scaloni, tränare för Argentinas VM-lag, vill avvärja kritiken om att argentinska fotbollsspelare skulle vara osportsliga. Se och spela på fotboll live =>

Kvartsfinalen mellan Nederländerna och Argentina var händelserik. Det var fyrverkerier, en berömd frispark och mycket känslor. Matchen hade sin beskärda del av gula kort och till slut vann Argentina på straffar.

Fifa måste ta ett steg – det kan inte fortsätta att använda sådana domare i viktiga matcher. Messi och andra höll med efteråt, och den sistnämnde sade: ”Folk såg vad som hände. domaren måste klara av uppgiften. ”Känslor tar över”

Bilder av Argentinas firande spreds snabbt på sociala medier, då de tydligt jublade framför Nederländernas besvikna spelare. Nicolás Tagliafico försvarar sitt lags agerande.

Detta är något som kan hända i internationell fotboll ” känslor tar över. Det har hänt förut och det kommer att hända igen. Det här är två lag som kämpar för sina nationer”, sade Tagliafico på presskonferensen inför tisdagens semifinal. Förbundskaptenen: ”Långt ifrån vad vi är”

Även förbundskaptenen Lionel Scaloni menar att känslorna är en naturlig del av fotbollen.

”Jag vill avsluta det ämnet. Förra matchen var fotboll. Ibland kan det uppstå diskussioner och sammandrabbningar. Det är därför det finns en domare”, säger Scaloni och betonar:

”Argentina surade inte efter förlusten mot Saudiarabien, vilket visar att de är bra idrottsmän. I motsats till vad många tror är vi inte dåliga vinnare eller förlorare”

På tisdag kväll möter Argentina Kroatien i VM-semifinalen.

”Vi har tittat på var deras svaga punkter finns och hur vi kan dra nytta av det. De har orsakat problem för många landslag”, säger Scaloni självsäkert.

Lionel Scaloni som är tränare för den Argentinas VM-truppen och deras chanser att bli bästa målskytt i VM 2022 är ganska stor. Vem vinner VM 2022? Argentina har en bra chanser att vinna VM 2022 enligt oddset på fotbolls-VM 2022 vinnare!. Chans att vinna 1 miljon varje dag här =>

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply