Argentinas VM trupp 2022 – Argentinska truppen till fotbolls-VM 2022!

Argentinas trupp VM 2018 – Argentina truppen till fotbolls-VM 2018!

Argentinas VM trupp 2022

Argentinas VM trupp 2022? Det går att skriva spaltmeter om det argentinska landslaget. Man har genom tiderna har väldigt bra fotbollsspelare i sitt landslag där till exempel Maradona och Lionel Messi är två av de. Man har alltid haft en av världens bästa trupper men när det väl gällt mycket har man inte riktigt lyckats. De argentinska spelarna blir ofta kritiserade för att underprestera och ser man till kvalet förstår man exakt vad som gäller. Argentina säkrade nämligen inte avancemanget till VM 2018 förrän sista omgången då Lionel Messi steg fram och avgjorde matchen till de himmelsblå fördel. I VM 2014 tog man sig till final men tillslut förlorade man mot Tyskland i förlängningen. I VM 2018 så lyckades man ta sig till kvartsfinal men förlorade den mot Frankrike som tillslut vann hela turneringen. Se och spela på fotboll live =>

Argentinas VM trupp 2022 - Argentinska truppen till fotbolls-VM 2022!

Argentinas VM trupp och matcher 2022

Argentinas trupp till Fotbolls-VM består till stor del av storstjärnor. Det är först och främst Lionel Messi som sticker ut men därefter har man en hel den otroligt duktig anfallslinje. Sergio Agüero, Di Maria och Higuain är endast några av stjärnorna i truppen. Med dessa tre skulle många landslag varit så gott som oslagbara, men inte när det kommer till Argentina.

Argentinas matcher i VM 2022 spelar man mot Kroatien, Nigeria  och Island. Det är sydamerikanerna som är storfavoriter till att vinna gruppen och enligt flera spelbolag och betting sidor.

Det är ganska bra odds i VM 2022 när vi tittar på Argentina och de andra guldfavoriterna. Tyskland, Brasilien och Frankrike ligger dock före med små marginaler. Argentina brukar vara storfavoriter med tanke på vilka spelare man har i laget. Det fungerar dock inte alltid som man tänkt sig. I VM 2014 tog man sig till final men förlorade mot Tyskland. Streama VM live här =>

Argentinas VM trupp 2022 - Argentinska truppen till fotbolls-VM 2022!

Argentinas VM-trupp 2022

Samtliga spelbolag är överens om chanserna man har att prestera i turneringen. Argentinas VM-trupp är en av de starkaste som kommer att delta i turneringen. Albiceleste är med på topp fem att vinna turneringen och här har vi samlat ihop odds på Argentina i VM 2022. Kolla in spelbolag med bäst odds.

  • Odds att Argentina vinner VM (vinnarodds): 14.00

Argentinska VM-truppen 2022 fotboll

VM-grupp: Grupp D
Ranking: 4 på FIFAs ranking
Förbundskapten: Lionel Scaloni

Argentinas VM trupp 2022? Här hittar ni den argentinska VM-truppen. Argentinas VM-trupp består av 20 fotbollsspelare och 3 målvakter. Argentinas trupp till VM utgörs av nedanstående spelare som är Argentinas bästa fotbollsspelare. 

Argentina spelartrupp Fotbolls-VM 2022

Det är dessa spelare ingår i Argentinas VM trupp 2022 och ska försöka vinna VM-guldet åt Argentina:

Argentinas målvakter i VM-truppen

1. Franco Armani, River Plate
12. Geronimo Rulli, Villarreal
23. Emiliano Martinez, Aston Villa

Argentinas försvarare i VM-truppen

2. Juan Foyth, Villarreal
3. Nicolas Tagliafico, Lyon
4. Gonzalo Montiel, Sevilla
6. German Pezzella, Real Betis
13. Cristian Romero, Tottenham
19. Nicolas Otamendi, Benfica
25. Lisandro Martinez, Manchester United
26. Nahuel Molina, Atlético Madrid

Argentinas mittfältare i VM-truppen

5. Leandro Paredes, Juventus
7. Rodrigo De Paul, Atlético Madrid
8. Marcos Acuña, Sevilla
14. Exequiel Palacios, Bayer Leverkusen
16. Thiago Almada, Atlanta United
17. Alejandro Gomez, Sevilla
18. Guido Rodriguez, Real Betis
20. Alexis Mac Allister, Brighton
24. Enzo Fernandez, Benfica

Argentinas anfallare i VM-truppen

9. Julian Alvarez, Manchester City
10. Lionel Messi, PSG
11. Angel Di Maria, Juventus
15. Angel Correra, Atletico Madrid
21. Paulo Dybala, AS Roma
22. Lautaro Martinez, Inter

Så gick det för Argentina i Fotbolls VM 2022

Det som skulle bli Argentinas chans att leka hem gruppen, även om Kroatien alltid fanns med i tankarna, blev till en argentinsk mardröm – som de dock tog sig ut ur. För efter att ha spelat 1-1 mot Island och sedan åkt på en riktigt stjärnsmäll mot Kroatien så blev det i alla fall en 2-1-seger och platsen som grupptvåa till slut. Följ Argentinas matcher med vårt VM 2022 slutspelsträd här.

Argentinas väg till VM-finalen 2022

I VM-premiärmatchen mot Saudiarabien gick det inte som planerat och Argentina förlorade matchen. Sedan vaknade laget till och har vunnit alla sina matcher mot Mexiko, Polen, Australien och Nederländerna och Kroatien.

Datum Argentinas VM-matcher Resultat
22 Nov 2022 Argentina vs Saudiarabien 1-2
26 Nov 2022 Argentina vs Mexiko 2-0
30 Nov 2022 Polen vs Argentina 0-2
03 Dec 2022 Argentina vs Australien 2-1
09 Dec 2022 Nederländerna vs Argentina 3-4 (2-2)
13 Dec 2022 Argentina vs Kroatien 3-0

Argentinas bästa målskytt i VM-kvalet (inkl Playoff):

Lionel Messi: 7 mål

Argentinas fotbolls-VM 2022 trupp: spelarna i Argentinas VM-trupp som kan avgöra VM 2022

Lionel Messi: I Argentina hittar vi världens bästa fotbollsspelare. Lionel Messi fortsätter att skörda framgångar med klubblaget FC Barcelona men många anser att han måste vinna något med sitt landslag för att verkligen bli ihågkommen. Detta kan bli Messis sista VM och det återstår att se vad han kan åstadkomma.

Sergio Aguero: Anfallaren är, när han är fullt frisk, en av världens bästa anfallare. Till vardags är det Premier League som gäller och frågan är om han kan kommer spela fler VM efter detta.

Otamendi: Försvararen från Manchester City den som ska styra försvaret. Han är målfarlig samtidigt som det även finns en stabilitet i det defensiva spelet.

Argentinas spelprogram i VM 2022

Det är förstaplatsen och inget annat som gäller när det kommer till turneringen, och framför allt i gruppspelet. Under Lottningen av VM 2022 gjordes det klart att man kommer spela mot Island, Nigeria och Kroatien. Ser man till lagen på pappret ska det inte vara någon större fara, men man vet aldrig aldrig med Argentina.

Argentina må ha Lionel Messi som blev landets bäste målskytt i kvalet, men när det kommer till målskörd för resten är statistiken skrämmande. Messi stod för sju mål i kvalet på andra plats kom ytterbacken Gabriel Mercado med två fullträffar. Spelaren som Aguero, Di Maria, Higuaín och Icardi har alltså inte bidragit till något större i Argentinas kval. Det kommer troligen se likadant ut i VM.

Argentinas tre gruppspelsmatcher kommer precis som Sverige matcher i VM spelas på tre olika arenor. Qatar har valt att sprida ut mästerskapet på i elva städer med totalt tolv fotbollsarenor som spelplaner. Detta gör även att tidsskillnaderna Sverige – Qatar är olika beroende på var man spelar.

Argentinas VM-trupp och matcher i Qatar

Argentinas VM trupp 2022? När spelar Argentina sin första match i VM 2022? Så när spelar Argentina sina matcher i VM i Qatar? Finalisterna från 2014 spelar sin första match den 16 juni då man ställs mot Island. När spelar Argentina nästa match i VM? Nästa match är mot Kroatien den 21 juni och den tredje och sista matchen mot Nigeria, en match som går av stapeln den 26 juni. Det ska krävas en stor överraskning för att Argentina inte ska vinna gruppen. De tre första matcherna är klara men därefter får vi vänta och se vilka som blir Argentinas nästa matcher i fotbolls-VM.

Vilka lag har Argentina i sin VM-grupp? Argentina spelar i VM-gruppen Grupp D. De lag som spelar i Grupp D utöver Argentina är Nigeria, Island och Kroatien. Här kan du se samtliga Fotbolls-VM 2022 grupper – ett bra sätt att få en överblick över alla grupper i fotbolls-VM 2022

Silly Season hittar du allt om VM i Qatar 2022. Allt om spelschema för fotbolls-VM 2022, TV-tider fotbolls-VM 2022 och vilka kanaler som sänder matcherna i VM 2022, vart landslagen kommer att bo, Fotbolls-VM 2022 arenorna som kommer att användas i Qatar m.m.

Vanliga frågor om Argentinas VM trupp 2022

Argentinas VM trupp 2022? Har du några frågor kring Argentina trupp i VM 2022 är det bara att slänga iväg en kommentar så svarar vi på din fråga så snabbt som möjligt. Artikeln med Argentinas trupp kommer självklart att uppdateras löpande med allt från truppen, fakta, odds och statistik om Argentina och spelarna i det argentinska landslaget. Därutöver kommer vi att försöka besvara av de vanligaste frågorna du kan tänkas ha rörande Argentinas VM-trupp 2022.

Allt fler länder börjar släppa sina trupper till VM 2022. Sveriges trupp är en intressant sådan med många nya namn och det ska bli spännande att se vad man kan sätta emot Tyskland, Mexiko och Sydkorea i gruppspelet. Favoriter som Spanien, Frankrike har även de ganska klart för sig vilka man ska ta med till turneringen.

Odds VM 2022 är släppta och det går att se vilka som är favoriter till att vinna det hela. Det går självklart att spela på att Argentina vinner Fotbolls-VM 2022.

Argentina Fotbolls VM trupp 2022 – Argentinska truppen till VM i fotboll 2022!

Argentinas VM trupp 2022

Silly Season har tagit fram allt inför Fotbolls VM 2022. Du hittar allt från spelschema alla matcher i VM 2022 och Sveriges matcher i VM till tv-tider och tv-kanaler för Fotbolls VM hos oss. Vi har även tagit fram alla odds på VM 2022 och bäst odds på fotbolls VM.

Detta var sammanställning av Sverige – Danmark. Letar du info om endast Sveriges matcher i VM 2022? Vi har även tagit fram TV-kanaler för Sveriges matcher och TV-tider för de matcher Sverige kommer att spela.

Vem som har rättigheter till Fotbolls VM 2022 är även det klart. Då det kostar väldigt mycket är det två bolag som gått ihop och köpt loss sändningsrättigheterna för VM 2022.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply