bet365

LISTA: Världens bästa startelva med U23-spelare

LISTA: Världens bästa startelva med U23-spelare

LISTA: Bästa startelvan med U23-spelare

Världens bästa ungdomsspelare? Bästa spelarna under 23 år? Bästa talangerna? Talangerna med högst värde? Det finns många frågor kring ämnet när det pratas om unga spelare och vilka som är de bästa talangerna i världen. Vi får även väldigt många frågor om de bästa talangerna på Football Manager 2016 och talangerna med högst potential i FIFA 16 karriär och därför har vi på Silly Season Sverige nu gjort en lista med den bästa startelvan med U23-spelare.

Det är en väldigt stor press på dagens talanger, de ska utvecklas snabbt, leverera direkt och visa upp sig så snabbt som möjligt för att bli en av de spelare som ökats mest i värde. Vissa klubbar gör det för att snabbt kunna sälja sin nya guldklimp medan andra gör det för att de behöver en ny spelare i startelvan och truppen för att fylla igen hålen som skapats efter skador eller spelarförsäljningar.

Under de senaste åren har många otroligt bra fotbollsspelare dykt upp och nu har flertalet tagit ett av de sista stegen för att bli till den världsstjärna som de satsar på att bli. Det krävs att man tror på sig själv och jobbar hårt för att bli en duktig fotbollsspelare och det är inte alla som lyckas.

Bästa startelvan med spelare under 23 år

Tidigare har vi på Silly Season Sverige publicerat flertalet listor som lästs av flera tiotusentals läsare varje dag. Nedan finner ni ett axplock av våra mest populära listor, ta gärna en titt på de efter att vi gått igenom startelvan med de bästa u23-spelarna.

 

Målvakt: Jan Oblak (Atlético Madrid)

LISTA: Världens bästa startelva med U23-spelare

Jan Oblak har med tre omgångar kvar av La Liga chansen att bli den spanska ligans bästa målvakt någonsin. Skulle slovenen hålla nollan i de resterande ligamatcherna vinner han Zamora-priset som går till den målvakt som släppt in min mål under en säsong. För tillfället ligger Oblak på 0,46 insläppta mål per match.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply