Uppgifter: Mauricio Pochettino förlänger med Tottenham Hotspur

Uppgifter: Mauricio Pochettino förlänger med Tottenham Hotspur

Spurs förlänger med Mauricio Pochettino

Enligt uppgifter till Sky Sports kommer Tottenham att förlänga kontraktet med tränaren Mauricio Pochettino över de kommande fem åren.

Mauricio Pochettino har jagats av flera storklubbar från Europas alla hörn. Argentinaren som för tillfället tränar Tottenham och har tagit laget till en stabil andraplats, detta fem poäng före Manchester City.

Det pratades mycket om att tränaren skulle vara på väg att lämna White Hart Lane efter säsongen då flera klubbar stod på kö för Pochettinos underskrift men nu kommer Sky Sports med uppgifter om att 44-åringen kommer att förlänga sitt kontrakt med den nuvarande klubben unver de kommande fem åren och därmed stanna till 2021.

Mauricio Pochettino har tidigare tränar klubbar som Espanyol La Liga och Southampton i engelska Premier League.

 

 

 

Vill värva anfallaren från Atlético Madrid

Enligt tidningen Daily Mirror ska Spurs vara intresserade av värva den 23-årige anfallaren Borja Bastón från Atlético Madrid. Spanjoren har denna säsong varit utlånad till Eibar där han slagit igenom och gjort 18 mål på 35 matcher för Bastón som nu kan vara på väg till White Hart Lane. Det kommer dock inte bli någon lätt uppgift för Tottenham att köpa loss anfallaren. Trots att anfallaren har ett år kvar på kontraktet kommer Atlético begära en större summa för att släppa spelaren, detta samtidigt som den spanska huvudstadsklubben väntar på besked från FIFA angående det transferförbud klubben fick tidigare i år.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365