LISTA: Fem saker Chelseafansen bör veta om Antonio Conte

LISTA: Fem saker Chelseafansen bör veta om Antonio Conte

Fem fakta om Antonio Conte som Chelseas fans bör känna till

Vem är Antonio Conte? Fakta om Antonio Conte? Det mesta pekar mot att Antonio Conte tar över Chelsea i sommar. Italienaren kommer att sitta kvar på sin nuvarande post ett tag till men därefter kommer Antonio Conte lämna det italienska landslaget efter EM. Detta då han med största sannolikhet kommer att skriva på för Chelsea då Guus Hiddink lämnar klubben i maj månad.

I och med flytten till den engelska huvudstaden kommer Conte få chansen att bli en av Chelseas tio bästa tränare under Abramovich, detta med ett lag med flera storstjärnor. Säsongen 2015/2016 började dåligt för Stamford Bridge-klubben men tillslut har man börjat hitta tillbaka fjolårets säsong, även om man har långt kvar till den form man hade guldsäsongen 2014/2015..

Antonio Conte har tidigare själv varit fotbollsspelare tidigare och gjort 419 ligamatcher för Juventus, ett lag som han var tränare för 2011-2014. Det finns dock mycket som många inte vet eller tänker på när de hör italienarens namn. Därför har vi på Silly Season Sverige nu gjort en lista med fem fakta om Antonio Conte för att The Blues supportrar ska få en bättre inblick i vem som kommer att träna laget nästa säsong.

Fem fakta om Antonio Conte

Tidigare har vi på Silly Season Sverige gjort listor som uppskattats av våra läsare. De har handlat om allt från fem saker du inte visste om Marcus Rashford och fem saker Guardiola behöver göra i Manchester City till Liverpools bästa tränare under 2000-talet och fem saker Liverpoolfansen bör veta om Joël Matip. Ta gärna en titt på de efter att vi gått igenom listan med fakta om Antonio Conte.

5. Ganska lik Jose Mourinho som är fansens favorit

LISTA: Fem saker Chelseafansen bör veta om Antonio Conte

Antonio Conte har tidigare blivit jämförd med den före detta Chelsea och Real Madrid-tränaren Jose Mourinho då italienaren även börjar med defensiven när han bygger sina lag. Det har fungerat bra för honom än så länge och tränaren borde passa bra in i Chelsea då de är vana vid den typen av spel.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply