bet365

Spelarflykt från Milan – minst åtta spelare lämnar i sommar

Spelarflykt från Milan - minst åtta spelare lämnar i sommar

Flera spelare lämnar AC Milan i sommar

Den italienska storklubben kommer göra sig av med flera spelare samtidigt som flertalet spelare inte sitter säkert till nästa säsong då man kommer göra en rensning i spelartruppen.

AC Milan står inte för någon vidare bra säsong. Efter 29 spelade matcher i Serie A ligger man på sjätte plats med stadsrivalen Inter närmast, sex poäng framför. Laget har inte kvalificerat sig för spel i varken Champions League eller Europa League och nu kommer det med största sannolikhet att bli en helrenovering för den rödsvarta klubben som i helgen spelade 0-0 borta mot Chievo.

Totalt är 18 spelare på tapeten när man diskuterar spelartruppen inför den kommande säsongen. Enligt La Gazzetta dello Sport kommer Abate, Antonelli, Bacca, Bonaventura, Donnarumma, Kucka, Locatelli, Montolivo och Romagnoli att fortsätta i klubben medan. De som är tveksamma till spel på San Siro nästa säsong är Abbiati, Bertolacci, Calabria, De Sciglio, Honda, Menez, Niang, Poli och Zapata samtidigt som tidningen skriver att Alex, Balotelli, Boateng, Diego López, Ely, José Mauri, Luiz Adriano och Mexes kommer att lämna klubben med all säkerhet.

Mario Balotelli stannar – Om Zlatan Ibrahimovic kommer

På torsdagen skriver tidningen Corriere dello Sport att Sveriges superstjärna Zlatan Ibrahimovic kan komma att återvända till AC Milan, detta samtidigt som Mario Balotelli kan förlänga med den italienska storklubben. De båda spelarna har samma agent och för att kunna värva Zlatan sägs det att man tvingas ha kvar Balotelli.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply