LISTA: FC Barcelonas bästa spelare genom tiderna

FC Barcelonas bästa spelare

FC Barcelonas bästa spelare genom tiderna? Vilka är egentligen de 10 bästa FC Barcelonaspelarna någonsin? De 10 bästa Barcelonaspelarna genom tiderna? FC Barcelona är en av världens bästa fotbollsklubbar och har därmed också väldigt många duktiga spelare. Några av historiens bästa spelare har passerat genom portarna på Camp Nou. Många fler mindre bra kan också räknas dit. Det är allmänt känt att i FC Barcelona spelar enbart riktiga toppspelare. Därför drar de till sig ännu fler riktigt duktiga spelare.

10 FC Barcelonas bästa spelare genom tiderna

Barca är ett av de de lag som har flest Champions League-titlar genom tiderna och har varit väldigt framgångsrikt internationellt. Ärkerivalen är ingen mindre Real Madrid som man ständigt jämför med och diskussionerna om vem som är bäst Barcelona eller Real Madrid och Messi vs Ronaldo – vem är bäst av Ronaldo och Messi tar aldrig slut.

FC Barcelonas bästa spelare genom tiderna? Men vilka är egentligen de bästa spelarna som någonsin har spelat i FC Barcelona? Det är ett tufft val då det genom historien har spelat så många framstående och talangfulla fotbollsspelare i den spanska klubben, men på Silly Season Sverige har vi sammanställt en lista på Barcelonas tio bästa spelare genom tiderna. 

Lista med FC Barcelonas bästa spelare genom tiderna

Innan vi dyker ner i denna listan vill vi passa på att tipsa om en del andra listor vi har skrivit som har varit populära, till exempel åtta gånger Jose Mourinho hyllat Lionel Messi, 10 kändisar som hejar på Liverpool och Premier Leagues 10 sämsta straffskyttar genom tiderna, som en kan bläddra igenom.

10. Michael Laudrup

Michael Laudrup är en av FC Barcelonas bästa spelare genom tiderna

Michael Laudrup är en numera pensionerad dansk fotbollsspelare som var en del av Johan Cruyffs ”Dream Team” och som vann nio troféer med klubben, inklusive fyra raka La Liga-titlar. Sedan valde Laudrup att göra den förbjudna flytten till huvudstaden Madrid och ärkerivalerna Real Madrid, där han vann sin femte ligatitel. Laudrup hade haft en svår tid i Juventus och haft problem ,men under Cruyffs ledarskap blommade han ut och fann direkt sin plats i Cruyffs filosofi.

9. Luis Suarez

Lista: Barcelonas 10 bästa spelare genom tiderna

Suarez har sedan han anslöt till Barcelona 2014 gått från klarhet till klarhet. Anfallaren var het redan i Liverpool men i Barcelona har han höjt sig ytterligare ett par snäpp. Med Neymar på sin vänstra sida och Lionel Messi på sin högra är trion en av de dödligaste i fotbollshistorien. Under sin andra säsong med klubben bidrog han till att vinna trippeln och han har kommit att bli en av fotbollsvärldens viktigaste anfallare. Bland annat har han gått två matcher i rad där han har gjort fyra mål och är enbart den andre spelaren i klubbens historia som har gjort 35 mål i en enda säsong.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply