LISTA: 8 gånger José Mourinho hyllat Lionel Messi

LISTA: 8 gånger José Mourinho hyllat Lionel Messi

Hur många gånger har José Mourinho hyllat Lionel Messi – och när? ”The Special One” och Messi, världens kanske bäste fotbollsspelare genom tiderna, har haft många heta och omtalade dueller i el Clásico-mötena och uttalanden utanför fotbollsplanen. Men ibland har till och med den portugisiske tränaren tvingas buga för argentinarens prestationer.

Under de tre säsongerna José Mourinho tillbringade i Real Madrid stötte de på varandra flertalet gånger i såväl ligaspel som Champions League och den inhemska cupen. Silly Season Sverige ger dig därför åtta gånger som José Mourinho hyllat Barcelonas Lionel Messi.

Mourinhos hyllningar till Messi

José Mourinho ses som en av den bäste fotbollstränaren och Messi som en av de bästa fotbollsspelarna. Nedan kommer vi gå igenom åtta gånger då portugisen hyllat sin motståndare Messi.

Här är tips på fler listor efter att du har läst klart den här:

8. Mars, 2014

Lionel Messi, Argentina

Som de flesta vet har Lionel Messi aldrig vunnit en VM-titel med Argentina, även om han varit nära. Men det spelar ingen roll för Mourinho. ”Jag anser inte att Messi måste vinna VM för att tillhöra en av de största. Han har redan bevisat vad han kan”.

7. Juli, 2014

141112, Fotboll, Landskamp, Argentina - Kroatien: Football - Argentina v Croatia - International Friendly - Upton Park, London, England - 12/11/14 Argentina's Lionel Messi and Javier Mascherano warm up Mandatory Credit: Action Images / Henry Browne Livepic EDITORIAL USE ONLY. © BildbyrŒn - COP 7 - SWEDEN ONLY

Efter VM-finalen 2014 var Messi bestört. men ”The Special One” valde trots det att hylla argentinaren. ”Han har all min respekt. Det är inte alla fotbollsspelare som kämpar så hårt för att vinna med sitt landslag”.

Sidor: 1 2 3 4

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365