Topp 10: Kändisar som hejar på Liverpool

bet365

Topp 10- Spelare som aldrig vunnit Champions League

10 kända personer som supportar Liverpool

Fotbollen och dess supporterkultur känner inte till gränser som kändisskap eller inte. Alla kan vara fotbollsfans utan några speciella kvalificeringar. Detta innebär såklart att en del personer vars aktioner har varit väldigt ifrågasatta har haft möjlighet att känna sig del av en klubb, vilket man kan ställa sig emot så mycket man vill, men i slutändan är man ändå i sig själv i sitt supporterskap. Detta gäller även för kända personer, som kanske redan har skyltat med sitt supporterskap eller hållit det hemligt.

Topp 10- Kändisar som hejar på Liverpool

 

10 kändisar som hejar på Liverpool

Det spelar ingen roll huruvida man är kändis eller inte för att heja på ett fotbollslag. Men som fan kan det vara kul att veta vart man har jämlikar. På Silly Season Sverige har vi listat 10 stycken Liverpool-supportrar som även råkar vara rätt kända. Men innan vi hoppar in i det vill vi tipsa om Premier League-klubbarna som betalar mest i lön 2017, de fem bästa lagen i Premier Leagues historia och tio snabbaste spelarna i Premier League, alla populära listor en kan läsa efter att vi gått igenom topp 10: kändisar som hejar på Liverpool.

10. Damian Lewis – Skådespelare

Topp 10: Kändisar som hejar på Liverpool

Kanske mest känd för sin roll i succéserien Homeland men Lewis är även ett enormt stort Liverpoolfan och har även spelat en hyllningsmatch på Anfield.

9. Gary Barlow – Sångare

Topp 10: Kändisar som hejar på Liverpool

Sångaren Barlow, som här satt på läktaren när Liverpool besegrade Swansea, är även han en mycket stor supporter till det röda laget.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply