LISTA: 2000-talets bästa anfallspar

världens bästa anfallspar

De bästa anfallsparen på 2000-talet

Världens bästa anfallspar? Bästa anfallsparet i fotboll? Världens bästa anfallare genom tiderna? Det pratas ofta om ​vem som är världens bästa fotbollsspelare eller vilka som är de bästa spelarna under 21 år. Många är även intresserade av hur mycket världens rikaste fotbollsspelare tjänar och vilka bilar som Cristiano Ronaldo, Zlatan och Leo Messi har i sina garage. I dagens fotbollsvärld pratas och diskuteras det väldigt ofta mer om vad som sker utanför på planen än fotbollen då hela fotbollsvärlden har växt. Dock har vi valt att här ta en titt på 2000-talets bästa anfallspar.

Bästa anfallsparet under 2000-talet

I fotboll är huvudsaken till framgången att göra mål. Det finns många spelare som är på planen för att finta och lura motståndarna och sen finns de även de spelare som är med och endast har en uppgift, att göra mål. När två spelare i ett lag har en eller båda av dessa kvalitéer bildar de ett letalt par som räddar laget om och om igen. Vilket är det bästa anfallsparet under 2000-talet? Det behöver nödvändigtvis inte vara två anfallare som bildar ett par, det kan även vara en offensiv mittfältare och en anfallare som har eller har haft ett väldigt bra samarbete och avgjort många matcher där de andra i laget inte lyckats åstadkomma tillräckligt.

Världens bästa anfallspar 2000-2016

Tidigare har vi gjort flertalet listor som blivit väldigt populära bland våra läsare. Några av dessa var bland annat Chelseas bästa anfallspar i historien och Premier Leagues bästa anfallspar någonsin. Nu tänkte vi fortsatta på den banan med vår lista med världens bästa anfallspar för att hitta det bästa anfallsparet under 2000-talet. 

Ifall du tycker du att det saknas någon duo på listan eller den exakt som du tänkte dig? Kommentera gärna nedan och ge oss dina tankar och funderingar. De har handlat om flera olika ämnen inom fotbollen och varje dag har de lästs av tiotusentals personer. Nedan finner ni ett axplock av våra andra listor. Ta en titt på listorna efter att vi gått igenom listan med 2000-talets bästa anfallsduo.

12. Gerrard-Torres

Gerrard-Torres bildade tillsammans ett av världens bästa anfallspar
Gerrard-Torres bildade tillsammans ett av världens bästa anfallspar. Flytten som Fernando Torres gjorde då han lämnade Atlético Madrid för spel i Liverpool kan ha varit det bästa beslutet i anfallarens karriär. Här hade han sin bästa period som fotbollsspelare och spelade tillsammans med kaptenen Steven Gerrard. De båda tog Liverpool till toppen och även om det inte blev några titlar spelade de tillsammans i fyra år.

11. Falcao-Hulk

Falcao-Hulk bildade tillsammans ett av världens bästa anfallspar
Falcao-Hulk bildade tillsammans ett av världens bästa anfallspar. En av Portos bästa perioder som klubb var 2009-2011 då man hade anfallsparet med Radamel Falcao och Hulk. Colombianen sprutade in mål och var
en riktigt nummer nio medan brasilianaren visade prov på styrka och snabbhet. Under dessa åren vann klubben en ligatitel, två cuptitlar och en Europa League-titel.​

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply