Vändningen: Chelsea vill inte sälja Eden Hazard

Vändningen: Chelsea vill inte sälja Eden Hazard

Eden Hazard kan stanna i Chelsea

Enligt The Telegraphs Sam Wallace som är chefredaktör på fotbollsdelen kommer Chelsea inte att sälja Eden Hazard i sommar.

Det har under en längre tid diskuterats kring Eden Hazards vara eller icke vara i Chelsea. Belgaren har stått för en usel säsong och det mesta har pekat på att Hazard kommer att lämna klubben i sommar för spel i antingen Real Madrid eller Barcelona, två lag som ska ha följt spelaren nära under längre tid.

Nu uttalar sig Sam Wallace som är chefredaktör för fotbollsdelen på den brittiska tidningen The Telegraph om den engelska huvudstadsklubbens planer för Hazard som inte lyckats göra ett enda mål i Premier League i den blåa tröjan denna säsong.

– Han har gjort en usel säsong och det finns ingen återvändo. I Chelsea känner man att det skulle vara absurt att sälja honom då han för tolv månader sen blev utsett till årets bästa fotbollsspelare i Premier League. I klubben är man övertygade om att Hazard kommer att vara viktig för klubbens framtid, säger Wallace.

Hazard sades vara överens med Real Madrid

Det är den spanska tidningen Diario AS som rapporterar att Real Madrid och Hazard har kommit till en överrenskommelse. Det enda som sägs återstå är att Real Madrid kommer med en pengasumma som är hög och bra nog för att Chelsea skall sälja. AS menar att Londonklubben vill ha 100 miljoner euro, vilket motsvarar 926 miljoner kronor för den belgiske mittfältaren. Skulle Hazard gå till den spanska klubben blir han den som förmodligen kommer att göra att James Rodriguez eller Isco blir tvungna att byta klubb.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply