TOPP 10: Premier Leagues bästa anfallspar någonsin

Ronaldo och Rooney

Bästa anfallsparen i Premier Leagues historia

Vilket är det bästa anfallsparet i Premier League någonsin? Har du någonsin tänkt på vilken den bästa anfallsduon är i den engelska högstaligan? Vi på Silly Season Sverige har nu satt ihop en lista med de tio anfallarparen som genererat mål efter mål i Premier League. Vi har tittat på några av världens bästa anfallspar i Premier League och lyckats hitta de 10 bästa anfallsparen sedan Premier League grundades.

Det finns inget mer skrämmande för en försvarare än ett farligt anfallspar. Numera är det ganska svårt att se ett sammansvetsat tvåmanna-anfall då de flesta lagen spelar 4-4-2 med väldigt offensiva spelare på kanterna. Det som även sker ganska ofta är att man spelar med en släpande forward som ligger strax bakom den andra anfallaren.

10 bästa anfallsduon i Premier Leagues historia

Tidigare har vi bland annat gjort listor om de tio spelarna med högst löner i MLS, världens 50 bästa tränare 2015 och de längsta avstängningarna i Premier League. Listor som ni gärna får kolla in efter att vi gått igenom de giftigaste anfallsparen i Premier League, häng med!

10. DROGBA OCH ANELKA

Drogba and Anelka are one of the Top 10 Premier League Strike Partnerships

Vi inleder listan med att hitta anfallsduon med Didier Drogba och Nicolas Anelka. Fransmannen är troligen inte lika populär nu som några år sen när han spelade i Chelsea men han är fortfarande en grym målskytt. Anelka kom till Chelsea från Bolton 2008 för en summa som skrevs till 15 miljoner pund och bildade anfallspar tillsammans med Chelsea-legendaren Didier Drogba som under deras första säsong tillsammans vann guldskon.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply