Ousmane Dembélé ersätter Riyad Mahrez i Leicester City?

Ousmane Dembélé ersätter Riyad Mahrez i Leicester City?

Leicester City vill värva Ousmane Dembélé

Leicester City ska enligt engelsk media ha siktet inställt på att värva Ousmane Dembélé som är en av Frankrikes största talanger.

Det är inte brist på storklubbar som vill värva Rennes supertalang Ousmane Dembélé. Tidigare har det pratats om att bland annat Tottenham jagar 19-åringen samtidigt som även Bayern München är med i dragkampen om Ousmane DembeleBarcelona ska ha fått sitt megabud på Dembele förkastat och spelaren själv ska inte ha uttryckt sig om var eller när han vill lämna Ligue 1 för större utmaningar. Det sägs dock att Dembélé har som avsikt att stanna en säsong till i Frankrike innan han bytar lag.

Enligt brittiska TMW ska Premier League-ledande Leicester City nu ha lagt sig in i kampen om att försöka övertala spelaren om en flytt redan i sommar. Många storklubbar har visat intresse för spelaren vars kontrakt går ut sommaren 2018.

Kan ersätta Riyad Mahrez

Succéklubben Leicester City kan komma att tvingas sälja Riyad Mahrez under sommarens transferfönster, detta då flera storklubbar runt om i Europa visat intresse för algeriern. Dembélé kan komma att bli ersättare till Mahrez som denna säsong stått för 16 mål och elva assist på 32 matcher.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply