LISTA: 10 klubbar Zlatan Ibrahimovic kan ansluta till i sommar

Uppgifter: Belotti vill flytta till Milan - Zlatan är nyckeln

De tio möjliga klubbarna Zlatan kan ansluta till i sommar

Zlatan Ibrahimovic byter klubb: – Jag kom som en kung, och lämnar som en legend. Ord som redan nu har blivit ikoniska. Det var så det lät när Zlatan Ibrahimovic via sociala medier som Facebook och Twitter meddelade att han imorgon spelar sin sista match på Parc des Princes för Paris Saint-Germain. Den 34årige anfallaren har en lång och väldigt framgångsrik karriär bakom sig och frågan som alla nu ställer sig är vart det bär av härnäst för Zlatan. Det är många som har gissat och velat att svensken ska göra en sejour i England och Premier League, medans andra vill ha tillbaka honom till Italien och Serie A medans ytterligare andra gissar att pengarna kommer tala och att det blir Asien. Se & spela live på fotboll =>

Denna artikel är inaktuell då Zlatan Ibrahimovic avslutat karriären som fotbollsspelare.

klubbar Zlatan Ibrahimovic kan ansluta till i sommar

Tio möjliga klubbar Zlatan kan gå till

Det är lätt att gissa men för få alternativ är i alla fall ingenting som Ibrahimovic lider av. Han har bra valmöjligheter över hela världen och det är förmodligen många fler faktorer som spelar in än bara vilken klubb som erbjuder mest pengar och mest lockande spelmöjligheter. I slutändan hänger det på vad anfallaren själv vill och vad han planerar att göra efter att karriären är slut och han har lagt skorna på hyllan. Men det är nog många som skulle säga att den tiden inte är nu och att han skall fortsätta spela på toppnivå ett år eller två till. Men frågan kvarstår då vilken klubb det kommer att bli som han ansluter till.

Det var ett riktigt smart drag av Zlatan att tillkännage det faktum att han inte kommer att fortsätta i Paris Saint-Germain redan nu, ännu bättre blir det om han dessutom kan tillkännage sin nya klubbadress innan EM drar igång. Då hamnar all fokus på hans medverkan i den svenska EM-truppen och strävandet efter en EM-medalj. Oddsen att Sverige skall kunna ta med sig någon form av resultat från EM är kanske inte enormt höga, men de ökar definitivt med vår långe anfallare på topp. Se & spela live på fotboll =>

10. Orlando City

Orlando City i amerikanska MLS skall ha visat stort intresse av att värva den svenske anfallaren. Med spelare som Kaka i truppen och på en femteplats i ligan är det inget dåligt val men det är heller ingen större klubb och staden är inte heller den största och mest lockande.

9. Chelsea: odds 17,00

I en vacker del av London ligger Chelsea beläget. Där skulle familjen kunna trivas och med nye tränaren Antonio Conte in är det enbart storsatsningar som gäller. Minuset för Chelseas del är att det inte har en skymt av Europaspel så långt ögat kan nå.

Unibet erbjuder 17,00 i odds vilket indikerar att det inte är så stor sannolikhet Chelsea blir Zlatans nästa klubb.

8. Kina: odds 81,00

Flertalet klubbar i Kina är intresserade av Zlatan och är beredda att erbjuda massiva summor pengar för hans tjänster på planen. Men anfallaren har tidigare uttalat sig om att det inte känns särskilt aktuellt, om inte årslönen ligger på ungefär 100 miljoner euro.

Unibet erbjuder 81,00 i odds vilket indikerar att det inte är så stor sannolikhet Guangzhou Evergrande Taobao eller Kina blir Zlatans nästa klubb.

7. Qatar

Ett annat alternativ för Zlatan skulle vara Qatar, något som han tidigare öppnat för. Han har en bra relation med PSG:s president Nasser Al-Khelaifi som kommer från just Qatar och han utesluter inte någonting.

6. Juventus: odds 67,00

En återkomst till Juventus skulle också kunna vara ett alternativ. Ett kontrakt skall ha erbjudits från Juventus sida men det är tveksamt huruvida han skulle bli så uppskattad där efter att han gick till Inter, efter två säsonger i den svartvita tröjan.

Unibet erbjuder 67,00 i odds vilket indikerar att det inte är så stor sannolikhet Juventus blir Zlatans nästa klubb.

Lag Zlatan Ibrahimovic kan ansluta till i sommar

5. AC Milan: odds 10,00

En annan återkomst skulle kunna komma att bli till AC Milan. Det har ryktats häftigt om att det skulle vara en möjlig destination bland annat då Ibras partner Helena Seger sägs älska staden.

Unibet erbjuder 10,00 i odds vilket indikerar att sannolikheten är ganska stor att Milan blir Zlatans nästa klubb.

4. Malmö FF: odds 151,00

Inga skulle glädja sig så mycket över en återkomst som Malmö FF och dess supportrar om Zlatan skulle återvända hem, där han kommer ifrån. Det skulle vara ett extremt uppskattat tilltag, men Allsvenskan skulle nog inte riktigt hålla för Zlatan utan det skulle bli mer av en lek med boll för Ibras del.

Unibet erbjuder 151,00 i odds vilket indikerar att sannolikheten väldigt liten Malmö FF blir Zlatans nästa klubb.

4. Arsenal: odds 17,00

Arsenal, i en annan del av London, skulle kunna vara ett alternativ. Stor klubb, söker desperat efter en konsekvent anfallare som gör mål och har Champions League spel nästa säsong. Zlatan skulle bara kunna glida rätt in och kunna känna sig som hemma, då han förmodligen skulle bli behandlad med mycket respekt.

Unibet erbjuder 17,00 i odds vilket indikerar att det inte är så stor sannolikhet Arsenal blir Zlatans nästa klubb.

2. LA Galaxy: odds 1,70

Ett hett alternativ på senaste tiden och som många har diskuterat är att sluta upp med Robbie Keane och Steven Gerrard i David Beckhams gamla amerikanska klubb LA Galaxy för att lira lite boll i den soldränkta staden. Det sägs vara staden och vädret som gör klubben lite extra lockande men även ett väldigt bra fotbollslag.

Unibet erbjuder 1,70 i odds vilket indikerar att sannolikhet är stor att Los Angeles Galaxy blir Zlatans nästa klubb.

Här är lagen Zlatan Ibrahimovic kan spela i

1. Manchester United: odds 2,10

Den klubb som det i särklass har snackats mest om är Manchester United, i och med Ibras uttalanden om att han är öppen för en flytt till Premier League. Det är en anrik och stor klubb, som kommer spela i Europa nästa säsong – frågan är bara på vilken nivå. De har även gått ut med att de kan erbjuda pengarna som krävs för att locka Zlatan till Manchester.

Unibet erbjuder 2,10 i odds vilket indikerar att sannolikhet är stor att Manchester United blir Zlatans nästa klubb.

Var tror du Zlatan spelare nästa säsong? Ifall du känner dig säker på Zlatans nästa klubb så kan du alltid spetsa till hos Unibet som erbjuder odds på de flesta av klubbarna som är aktuella för Zlatan.

Mer om Zlatan och hans karriär

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365