Zlatan Ibrahimovic öppnar för Qatar

Att spela i Qatar är något Zlatan Ibrahimovic överväger

Vart Zlatan Ibrahimovic kommer spela i framtiden är fortfarande en fråga ingen förutom Zlatan själv har svar på. I en intervju med tidningen Goal öppnar svensken för spel i Qatar när han lämnar Paris Saint-Germain.

Supersvensken Zlatan Ibrahimovic har oftast mångga bollar i luften. Han har en film vars trailer precis har släppts, en kontraktsförlängning med Paris Saint-Germain som det förhandlas om och samtidigt rycker många klubbar i honom i hopp om att få en underskrift av Zlatan.

Det har varit snack om Real Madrid, Arsenal och MLS men även en fortsättning med Paris Saint-Germain när säsongen 2016/2017 drar igång. Lyckas David Beckham flirta till sig Zlatan till sitt nystartade MLS-lag? Kanske Zlatan provar på spel i Premier League en gång i sin karriär? En ny möjlighet som Zlatan själv avslöjar är spel i Mellanöstern och någon klubb i Qatar som sista anhalt i karriären.

Bra relation med Nasser El-Khelaifi

Zlatan har ett kontrakt som går ut i sommar och den situationen har han aldrig varit i tidigare. Därför ser han noggrant över sina alternativ och njuter av friheten som kommer med den.
– Min nuvarande situation är ny för mig. Jag sitter på ett utgående kontrakt och det är en ny erfarenhet för mig. Jag är fri att göra vad jag vill, säger Zlatan enligt Goal och fortsätter:

– Jag är fokuserad på PSG just nu. Jag har fortfarande sex månader kvar på mitt nuvarande kontrakt och jag vill ge mitt bästa för laget. Jag har inte någon nästa destination i huvudet, samtidigt som han berömmer PSG:s qatariske president Nasser El-Khelaifi och öppnar för en flytt till presidentens hemland Qatar i sommar:

– Jag har en bra relationen med Nasser Al-Khelaifi och med folket i Qatar, men jag kan inte säga något vid detta stadie. Låt oss bara säga att en flytt till Qatar är ett alternativ. Jag njuter av min fotboll just nu och jag mår bra både psykiskt och fysiskt. Jag njuter av varje match. Vi får se vad som händer.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply