Mino Raiola: ”Zlatan Ibrahimovic kan förlänga med PSG”

Zlatans framtid kan vara i Paris Saint-Germain

Både media och PSG har varit osäkra på Zlatan Ibrahimovics framtid, nu säger svenskens agent Mino Raiola att anfallaren kan förlänga sitt kontrakt med den franska huvudstadsklubben.

Laurent Blanc har länge suttit i en oviss situation där han inte vetat om Zlatan Ibrahimovic kommer att fortsätta i Paris Saint-Germain även nästa säsong. Det har pratats både om amerikanska MLS och en flytt till den kinesiska ligan men ännu har inga officiella beslut tagits. Svenskens kontrakt går ut efter säsongen och det finns flera klubbar som är intresserade av att ta del av Zlatans tjänster, även PSG har dörrarna öppna för svensken som kan komma att förlänga kontraktet med sin nuvarande klubb, i alla fall enligt hans agent.

– Relationen med klubben, med Nasser Al-Khelaifi och med Emiren av Qatar är lysande. Det finns en ömsesidig respekt och vänskap. De vet att om Zlatan inte vill stanna så kommer de inte behålla honom, säger han enligt Expressen.

– Finns det rätt instrument och verktyg för att fortsätta tillsammans med PSG så kommer vi göra det. Och om inte kommer vi att separera. Men vad vi än gör kommer vänskapen att förbli, fortsätter Raiola.

Tidigare har det pratats om att Cristiano Ronaldo ska köpas in som ersättare om Zlatan Ibrahimovic väljer att lämna klubben som han spelat i sen 2012 då kan lämnade Serie A och AC Milan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply