Zlatan: ”Jag vill spela i MLS”

Det har varit väldigt många rykten runt Zlatan Ibrahimovic i sommar och nu uppges han ha uttalat sig om en liga han absolut skulle vilja spela i.

Stanna kvar i PSG, gå tillbaka till Milan eller gå till Manchester United? Det är de tre rykten som det pratats mest om angående Zlatan Ibrahimovic. Det ryktas att han vill lämna Paris Saint-Germain, men det är oklart. Det är också oklart vilken klubb han skulle gå till, men de senaste dagarna har det pratats om Manchester United. Nu skriver dock amerikanska Yahoo Sports om ett Zlatan-uttalande som kan ta honom någon helt annanstans.

Flörtar med den amerikanska ligan

– Jag skulle vilja spela i USA, absolut. Jag tror att det skulle vara en fantastisk erfarenhet. Jag ser att fotboll växer i USA, jag menar, jag var här för tio år sedan och då var fotbollen inte på samma nivå som den är idag. Det växer i rätt riktning och jag vill att det ska vara på samma nivå som Europa, det kommer det bli, ska Zlatan Ibrahimovic ha sagt till Yahoo Sports.

Det var David Beckham som egentligen var den första stora stjärnan att åka till MLS och efter det är det många som gått i samma riktning, och enligt den svenske stjärnan har stora spelare hjälpt den amerikanska ligans rykte. Han nämner dock att han inte skulle komma för någon annan anledning än att göra sitt bästa för att vinna med sin eventuella nya klubb.

– Jag vill inte vara den spelaren som kommer på grund av mitt namn. Om jag kommer, så kommer jag vilja nå resultat, annars kommer jag inte komma, fortsätter Zlatan sedan enligt Yahoo Sports.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply