Marco Verratti förlänger med PSG

bet365

Paris Saint-Germain förlänger med Marco Verratti

En av PSGs viktigaste spelare är 23-årige Marco Verratti, italienaren har länge ryktats vara på väg till flera storklubbar runt om i Europa men nu set det ut som att han förlänger med den franska huvudstadsklubben.

Sen flytten till Parc des Princes har Marco Verratti endast blivit bättre och bättre och idag är han en av lagets viktigaste spelare. Pescara-sonen har spelat i PSG sen 2012 och nu berättar hans agent, Donato Di Campli att Verratti diskuterar en förlängning med klubben.

– Vi diskuterar en förlängning av hans kontrakt med PSG, säger Di Campli till Tuttomercatoweb.

– Vi ser hans framtid i PSG.

23-åringen har kontrakt med Paris Saint-Germain till och med sommaren 2019 men det är inte bara kontraktslängden som kommer att ändras i och med en potentiell förlängning. Italienaren kan även förvänta sig en hög lönehöjning efter hans senaste insatser i klubben och det mest troliga är att spelaren förlänger kontraktet med 2020 med en lönehöjning inkluderad.

Tidigare har vi på Silly Season Sverige rapporterat att en förlängning av spelarens kontrakt är nära men nu bekräftas alltså uppgifterna som kom för drygt en och en halv månad sen.

Flera storklubbar intresserade

En hel del klubbar har visat sitt intresse för den italienske 23-åringen och en av de mest intresserade sägs Manchester United vara. Tidigare har även Real Madrid tittat på spelaren som även ska ha haft kontraktsförslag från Arsenal och FC Barcelona.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply