Klubbyte för Fabregas i januari?

Flera toppklubbar vill köpa en missnöjd Cesc Fabregas i januari

Kaoset i Chelsea har gjort att flera storstjärnor har fått fansen mot sig och hotats av dessa. Missnöjet med Francesc Fabregas kan därför leda till att spanjoren lämnar Chelsea redan i vinter då flera storklubbar är intresserade.

Francesc ’Cesc’ Fabregas har varit i hetluften under hösten och sägs vara en av huvudanledningarna till Chelseas kräftgång och sparkandet av José Mourinho. Hela kalabaliken gjorde dessutom att Fabregas stämde en gammal Chelsea-ikon som följd av dennes hårda kommentarer mot spanjoren.

Men situationen i Chelsea sägs fortfarande vara  extremt frostig och att 28-åringen är missnöjd i Chelsea, både sportsligt och med livet utanför. Flera engelska och italienska medier menar nu att Fabregas har fått nog och att han kommer försöka få till en flytt till ett annat land i januari.

Italienska och engelska klubbar är intresserade

Enligt engelska Metro kommer Fabregas inte medverka i måndagens match mot Manchester United på grund av en skada. Metro menar dock att han inte medverkar på grund av att han försöker få till en flytt så fort som möjligt.

Vilka klubbar är tänkbara? Enligt Corriere dello Sport finns Fabregas högt upp på önskelistan hos både Inter och Juventus, men Manchester United uppges även vara intresserade. En flytt till Real Madrid som var på tapeten i somras uppges dock vara helt död.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply