Manchester United lockar Zlatan Ibrahimovic med superlön

Manchester United lockar Zlatan Ibrahimovic med superlön

Monsterlön för Zlatan Ibrahimovic i Manchester United?

Enligt den brittiska tidningen Daily Star vill Manchester United värva Zlatan Ibrahimovic i sommar och Premier League-klubben ska ha erbjudit svensken en stor summa i lön varje säsong.

Var Zlatan Ibrahimovic kommer att spela efter sommaren är fortfarande inte klart. Det har pratats om allt från en flytt till Kina till en övergång till MLS samtidigt som han även kan komma att förlänga med den franska huvudstadsklubben över ytterligare ett par säsonger.

Ett lag som är intresserade av svenskens tjänster är Manchester United och tidigare har det pratats om att Zlatan Ibrahimovic ska ha bestämt sig för Manchester United om Jose Mourinho kommer till klubben. Det är ännu inte bestämt om Jose Mourinho blir tränare eller inte på Old Trafford nästa säsong men skulle portugisen ansluta inom kort sägs det finnas en stor chans att även Zlatan ansluter till klubben i sommar.

För att försöka övertyga svensken skriver nu Daily Star att Premier League-klubben erbjuder Zlatan ett kontrakt som sträcker sig över två säsonger med en lön på 24 totalt miljoner pund under kontraktslängden, närmare 300 miljoner kronor. Det skulle slå Zlatans lön i PSG med råge. Här kan du se hur mycket pengar Zlatan tjänar i PSG och vad Zlatans förmögenhet uppgår till.

En källa inom klubben säger till tidningen att man behöver få in en injektion av talang och rutin för att höja laget.

– Laget behöver en injektion av talang och superstjärnas kvaliteter. Zlatan passar den beskrivningen. Han börjar bli till åren, men är fortfarande på topp, och skulle vara värd risken sett till lön och till att ingen övergångssumma är aktuell, säger en källa inom klubben.

Napoli visar intresse för Zlatan Ibrahimovic

Det är inte bara Manchester United som kommer med höga löneerbjudande. Tidigare har det pratats om att Zlatan vill flytta tillbaka till Serie A för spel i Napoli och nu rapporterar Sport Mediaset att svensken ska ha fått ett erbjudande med ett tvåårskontrakt med en lön på åtta miljoner euro plus bonusar, netto. Totalt kan ett kontrakt med Napoli betyda en lön på 400 miljoner kronor över två år.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply