Zlatan Ibrahimovic ska ha bestämt sig för Manchester United

Zlatan Ibrahimovic ska ha bestämt sig för Manchester United

Manchester United – nästa destination för Zlatan Ibrahimovic?

Enligt den franska tidningen Le10sport kommer svensken att skriva på för Manchester United i sommar och spela under Jose Mourinho.

Zlatan Ibrahimovics framtid har varit i luften under en längre period, det har pratats om allt från att Zlatan Ibrahimovic kan återvända till Milan, att Zlatan erbjuder sig till Real Madrid samt att han nobbar superbud från Kina. Nu sägs dock supersvensken ha bestämt sig för var han vill spela nästa säsong. Enligt den franska tidningen Le10sport ska anfallaren tagit beslutet att flytta till England för spel i Premier League och Manchester United. Man skriver även att svensken redan ska ha meddelat sina representanter om att han vill hitta ett hus i Manchester för att bo i under sin tid i England.

Manchester United ska alltså vara det alternativ som sägs ligga bäst till för svensken, men detta endast om det blir Jose Mourinho som tar över laget i sommar. Zlatan och Jose Mourinho har tidigare jobbat tillsammans i Inter och de båda har en speciell relation till varandra.

Tidigare har Zlatan uttalat sig om sin framtid och lämnat ett hemlighetsfullt svar.

– De kommande månaderna kommer jag att tillbringa här i PSG, vad som händer sen? det vet jag inte just nu, jag förhandlar inte med någon. Vi måste försöka göra det bästa av säsongen och efter det får vi se om det finns någon klubb som är intresserad, har svensken tidigare sagt.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply