Arsenal visar intresse för Mario Götze

Arsenal visar intresse för Mario Götze

Mario Götze till Premier League och Arsenal?

Enligt brittisk media ska Arsenal ha visat intresse för Bayern Münchens landslagsmittfältare Mario Götze som förväntas lämna Allianz Arena i sommar.

Mario Götzes framtid är oviss, det har pratats om allt från en flytt till Liverpool och en återkomst till Borussia Dortmund samtidigt som lag från Serie A även ska ha visat att man är intresserad av att köpa loss 23-åringen.

Nu kommer dock rapporter från den brittiska tidningen Daily Star att ännu en klubb har lagt sig in i jakten på Götze. Enligt tidningen ska Arsenal ha visat upp intresse för Mario Götze och sägs ha en stor summa pengar beredda att betala för att hämta spelaren till Emirates Stadium i den engelska huvudstaden.

Arsene Wenger hoppas kunna värva den tyske världsmästaren för att på så sätt kunna använda honom tillsammans med en av lagets andra tyskar, Mesut Özil, på mittfältet.

Kieran Gibbs kan lämna Arsenal

Kieran Gibbs karriär hos den engelska ligatrean Arsenal kan snart vara ett minne blott. Spelaren sägs ha tröttnat på att spela andrafiol bakom Nacho Monreal på vänsterbacksplatsen och kollar nu upp möjligheten att hitta en ny klubb, uppger The Guardian. Engelsmannen har startat endast tre matcher för Arsenal Premier League den här säsongen och sägs vara allt annat än nöjd med den nuvarande situationen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply