bet365

Barcelona erbjuder trio för Mesut Özil

Barcelona erbjuder trio för Mesut Özil

Mesut Özil lämnar Arsenal?

En av Arsenals bästa spelare under de senaste säsongerna Mesut Özil kan lämna klubben för spel i Barcelona, det menar spansk media.

FC Barcelona har sen en tid tillbaka riktat blickarna mot nyförvärven som man vill få in i sommar. Tidigare har vi på Silly Season Sverige rapporterat om att Barcelona förhandlar med PSG om Marquinhos, en övergång som det pratats om under en längre tid. Man sägs även vilja värva in en ytterback där man ser Bellerín som ersättare till Dani Alves när brasilianarens kontrakt går ut sommaren 2017.

Nu har ett nytt namn dykt upp på listan över spelare som ryktas till den spanska storklubben. Enligt tidningen Diario AS ska Barcelonas klubbledning höra sig för om möjligheterna att köpa loss Arsenals assistkung Mesut Özil i sommar.

Det kommer dock inte att bli någon lätt övergång om de regerande Champions League-mästarna skulle vilja köpa loss spelaren. Det finns nämligen en klausul i spelarens kontrakt som innenär att Real Madrid måste få möjligheten att matcha ett bud som Arsenal accepterar från en annan klubb. Det är dock oklart om den spanska huvudstadsklubben ska vara intresserade av att hämta tillbaka tysken som tillbringade tre säsonger på Estadio Santiago Bernabéu.

Enligt AS kommer Barça att erbjuda tre spelare i utbyte mot Özil. Tidningen skriver att man kan tänka sig att offra Arda Turan, Munir El Haddadi och Sandro Ramirez.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply