Zlatan till Milan? Ibrahimovic flörtar med Serie A-klubben!

Zlatan till Milan? Ibrahimovic flörtar med Serie A-klubben!

Zlatan Ibrahimovic skriver på för Milan?

I en intervju med Gazzetta dello Sport flörtar supersvensken med sin gamla klubb och säger att hans framtidsplaner snart kommer att avslöjas.

Zlatan Ibrahimovic kan gå ner i lön för Milan, så har rubrikerna tidigare lydigt när det har pratats om Zlatans framtid. Supersvenskens kontrakt med den nuvarande klubben Paris Saint-Germain gått ut efter säsongen och en återkomst till Serie A ser nu ut att vara nära.

I en intervju med Gazzetta dello Sport säger svensken följande.

– Jag vill spela men vi får se var det blir, snart kommer alla få veta om min framtid. Jag har en bra känsla för Milan, det är den största klubben som jag spelat för och egentligen ville jag inte lämna. Vi får se vad som händer i framtiden, säger svensken

Zlatan Ibrahimovic har tidigare ryktats ha erbjudande från amerikanska MLS, kinesiska superligan och Premier League där Manchester United ska vilja värva svensken om Jose Mourinho tar över tränarposten efter sommaruppehållet. Även Juventus och Arsenal ska vara med i jakten om spelarens signatur

”Zlatan tillbaka till Milan”

Zlatan Ibrahimović lämnade Milan för spel i Paris Saint-Germain säsongen 2012 men kan nu vara på väg tillbaka till Serie A. Svensken sitter på ett utgående kontrakt med Ligue 1-mästarna och rykten har gjort gällande att han själv vill bort från den franska huvudstaden där flera storklubbar ska ha varit aktuella som hans nästa adress, bland annat AC Milan.

“IBRAHIMOVIĆ KAN ÅTERVÄNDA TILL MILAN”

Nu hävdar skyttekungens agent, Mino Raiola, att det kan bli en återkomst till Italien, där han tidigare spelat för Juventus, Inter och Milan. Det sistnämnda alternativet verkar mest troligt menar han.

– Ibrahimović kan återvända till Italien, till Milan, säger agenten enligt Corriere della Sera.

Spelbolaget: Milan kan bli Zlatans nästa klubb

Enligt spelbolaget Unibet kan Zlatans nästa klubb bli Milan. Spelbolaget har Zlatans gamla Serie A-klubb AC Milan som ett av de främsta alternativen och Premier League-klubbarna Chelsea FC, Arsenal FC, West Ham och Liverpool FC som tänkbara klubbar när det gäller vart Zlatan spelar nästa nästa säsong.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply