Pablo Zabaleta på väg till Serie A och Inter

Pablo Zabaleta på väg till Serie A och Inter

Inter intresserade av Manchester Citys Zabaleta

Enligt spelarens agent Pablo Zabaleta komma att lämna Manchester City i sommar, detta för spel i Italien där Inter är sägs jaga spelaren.

Det är inte alla spelare som vill vara kvar när Pep Guardiola tar över Manchester City till nästa säsong. Tidigare har både Yaya Touré och hans agent Dimitri Seluk uttalat sig om att spelaren inte ser sin framtid i klubben, detta efter att överenskommelsen med Guardiola stod klar.

– Vi har väntat för länge, Manchester City lovade oss ett nytt avtal men ingenting har kommit. Yaya är naturligtvis besviken, men han är professionell och spelar fortfarande under kontrakt, så kommer fortsätta göra sitt bästa för laget, sa Toures agent Dimitri Seluk till Sky Sport. 

Det har tidigare pratats om att Touré kan komma att köpa sig ur sitt kontrakt med City, nu kan Pablo Zabaleta tvinga sig bort från klubben. Spelaren har kontrakt till och med sommaren 2017 men kan lämna redan i sommar. Detta samtidigt som spelarens nuvarande klubb kan tvingas betala spelarens lön. Inter sägs vara intresserade av argentinaren och spelarens agent öppnat för flytt.

– Zabaleta vill prova på spel i en annan liga. Vi kan komma att se honom i Italien väldigt snart, säger Horacio Gaggioli.

En flytt till Inter skulle komma att kosta Inter närmare 1,9 miljoner euro.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365