bet365

Agenten bekräftar: ”Yaya Touré lämnar i sommar”

Yaya Touré ser ut att lämna Manchester City i sommar

Manchester City kommer få en ny tränare i Pep Guardiola i sommar och det är inte goda nyheter för alla. Yaya Touré är en av spelarna som med allra största sannolikhet kommer försvinna på grund av Guardiolas ankomst.

År 2010 lämnade Yaya Toure den spanska giganten Barcelona för spel i Manchester City. Anledningen var att Pep Guardiola gett honom sparsamt med speltid då han inte tyckte att ivorianens spelstil passade in i hans filosofi. Flytten till Premier League blev dock minst sagt lyckad för mittfältaren, där han sedan dess varit en tongivande spelare på Etihad Stadium. Men efter den här säsongen kommer Pep Guardiola ta över Manchester City, vilket har lett till spekulationer kring Toures framtid i klubben.

Agenten bekräftar flyttankar

Yaya Tourés kontrakt går som sagt ut i sommar och ännu har inget kontrakt erbjudits från Manchester Citys håll, vilket är underligt med tanke på hur stor roll Touré har i laget. Därför är en flytt ytterst trolig menar hans agent, Dimitri Seluk.
– Vi har väntat för länge, Manchester City lovade oss ett nytt avtal men ingenting har kommit. Yaya är naturligtvis besviken, men han är professionell och spelar fortfarande under kontrakt, så kommer fortsätta göra sitt bästa för laget, säger Toures agent Dimitri Seluk till Sky Sport.

Det finns intresse från West Hams håll för ivorianen men även Juventus sägs vara ett troligt val.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply