Uppgifter: Yaya Touré köper ut sig från Manchester City?

Uppgifter: Yaya Touré köper ut sig från Manchester City?

Yaya Touré allt närmare flytt från Manchester City

Enligt spelarens agent kommer Yaya Touré göra allt för att inte vara kvar i klubben efter sommarens transferfönster, detta efter hur City behandlat ivorianen.

Var Yaya Touré spelar sin fotboll nästa gång är fortfarande oklart. Det mesta tyder dock på att ivorianen kommer att lämna Etihad Stadium. Det hela började då det stod klart att Pep Guardiola tar över Manchester City nästa säsong, mittfältaren var då inte nöjd med ledningens tränarval och Tourés representant Dimitri Seluk gick då ut och avslöjade tankar om en flytt. För drygt en vecka sen bekräftade han även att spelaren kommer att lämna City i sommar och i en intervju med Daily Mirror säger agenten att hans klient är redo att köpa ut sig från kontraktet som han har med sin nuvarande klubb.

– Jag pratade med City om ett nytt kontrakt inför den här säsongen och de bad mig återkomma i december. I december sade de att jag skulle återkomma i mars och nu ska han tydligen vänta till sommaren, säger agenten Dimitri Seluk och fortsätter:

– Det är orimligt att en spelare som gjort så mycket för klubben behandlas så här. Jag lovar att Touré kommer att lämna City på ett eller annat sätt i sommar.

Yaya Touré kom till klubben 2010 efter att ha lämnat FC Barcelona. Nu jagas han av klubbar som bland annat Paris Saint-Germain, Inter, Bayern München och Juventus. Även Liverpool är med i jakten på spelaren.

Missa inte Man City mot Paris SG nu på tisdag.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply