bet365

Mesut Özil kan lämna Arsenal för Manchester United

Arsenals playmaker aktuell för Manchester United

Mesut Özil har inte uteslutit någon flytt från Arsenal. Nu kommer uppgifter som gör gällande att den tyske landslagsmannen kan hamna i Manchester United.

Mesut Özil anslöt sig till Arsenal hösten 2013 och har varit en tongivande spelare i Arsene Wengers lagbygge sedan dess. Den här säsongen har tysken gjort 18 assist i Premier League och jagas nu av en rad storklubbar. Gunners ska under en längre tid ha försökt förlänga 27-åringens kontrakt, som löper ut år 2018, men utan resultat. Rykten har därför talat för att Alexis Sánchez och Mesut Özil kan lämna Arsenal i sommar, vilket Özil själv inte uteslutit.

– Jag har fortfarande två år kvar på kontraktet efter den här säsongen och det känns jättebra, men man vet aldrig vad som kan hända i fotboll, har mittfältaren tidigare sagt till BT Sport.

Kan återförenas med José Mourinho

Men nu skriver Tutto Mercato Web att playmakern kan lämna Emirates Stadium för spel på Old Trafford. Det är alltså Manchester United som pekas ut som en ny potentiell klubbadress för spelarens del. Efter säsongen förväntas Louis van Gaal lämna United för att låta José Mourinho ta över rollen som huvudtränare. Mourinho och Özil har en bra relation till varandra efter deras gemensamma tid i Real Madrid och därför skulle portugisen kunna locka över stjärnan till ligakonkurrenten. Tränaren har vid flertalet gånger lovordat spelaren.

– Özil är unik. Det finns ingen kopia av honom – inte ens en dålig kopia, har den forne Chelsea-tränaren sagt enligt Daily Star.

En flytt till Barcelona eller en återvändo till Real har också varit aktuellt för Mesut Özil.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply