Juventus fortsätter att jaga Kevin Strootman

Juventus jagar Roma-spelaren

Juventus vill värva från en titelrival i Serie A. Ligamästarna jagar Romas Kevin Strootman, uppger Transfermarketweb.

Under sommaren 2016 försvagade Juventus sina titelrivaler samtidigt som att man förstärkte sin egen trupp. Turinlaget värvade både Gonzalo Higuaín från Napoli och Miralem Pjanić från Roma. I år ser de svartvita ut att använda sig av samma strategi. De regerande Serie A-mästarna vill värva från RomaJuventus fortsätter att jaga Kevin Strootman, enligt Transfermarketweb.

Det ryktas om att Juventus redan har fått ett bud på 30 miljoner euro på spelaren nekat. Roma vill ha 45 miljoner för att släppa holländaren. Det talas om att ”Juve” inte är beredda att betala så mycket för spelaren. I stället är klubben villig att erbjuda Juan Cuadrado i utbyte mot Strootman.

Sedan 2013

Strootman kom till Roma för fyra år sedan. Under sommaren 2013 lämnade han PSV Eindhoven i hemlandet för att flytta till Italien. Under sin tid i klubben har holländaren växt fram till en av klubbens viktigaste mittfältare.

Så sent som i slutet av maj så förlängde Strootman sitt avtal med Roma. Nu återstår det att se om han ens kommer att fullfölja det första året på det nya kontraktet eller om han kommer att gå i Pjanićs fotspår.

Jagas av flera

Juventus är inte den enda klubben som är ute efter Strootman. Flera lag vill värva 27-åringen efter ett antal imponerande insatser i Roma-tröjan. Bland annat så är Manchester United intresserade av spelaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply