Milan fortsatt intresserade av Pierre-Emerick Aubameyang

Milan fortsatt intresserade av Pierre-Emerick Aubameyang

Milan jagar stjärnanfallaren

Milan vill göra ännu en värvning under den här sommaren. Italienarna jagar Dortmunds Pierre-Emerick Aubameyang på nytt, rapporterar Transfermarketweb

Det uppges att Pierre-Emerick Aubameyang vill återvända till Milan. Den italienska klubben har jagat anfallaren under sommaren, men har inte lyckats med att värva honom. Nu gör de rödsvarta ett nytt försök. Milan kommer att försöka plocka in Dortmunds anfallare innan transferfönstret stänger om cirka två veckor, enligt Transfermarketweb.

Milan är villiga att spendera 65 miljoner euro för att få Dortmund att släppa Aubameyang. Det är dock ytterst tveksamt om tyskarna kommer att acceptera det budet. Bundesligaföreningen ryktas vilja ha minst 85 miljoner euro för att släppa sin anfallsstjärna.

Lämnade 2011

Aubameyang tillhörde Milan mellan år 2007 och 2011. Under sina år i klubben fick han aldrig riktigt chansen, då han var utlånad under stora delar av den perioden. I december 2011 blev det officiellt att spelaren lämnade San Siro för att istället flytta till Saint-Etienne. I den franska klubben fick anfallaren sedan sitt stora genombrott, vilket tog honom till Dortmund. I Tyskland har spelaren fortsatt att ösa in mål, och det har nu öppnat för en återkomst till Milano.

Aubameyangs målsuccé har även lockat till sig intresse från andra storklubbar. PSGChelseaManchester UnitedManchester City och Real Madrid har alla varit på jakt efter 28-åringen.

Tre titlar

Under sina fyra år i Dortmund har Aubameyang vunnit tre titlar tillsammans med sina lagkamrater. Både år 2013 och 2014 tog de hem den tyska supercupen och i våras vann klubben den tyska cupen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply