Everton jagar Arsenals Danny Welbeck

bet365

Everton jagar Arsenals Danny Welbeck

Welbeck flyttar till ligarivalen?

Everton kan vara på väg att värva från en Premier League-konkurrent. De vill plocka in Danny Welbeck från Arsenal, skriver Daily Mirror.

Tidigare under sommaren talades det om att Everton var intresserade Olivier Giroud. I slutändan misslyckades Merseysideklubben med att plocka in fransmannen. Nu riktar de mörkblå sina blickar mot en annan Arsenalforward. Everton jagar Danny Welbeck, rapporterar Daily Mirror.

Trots att Everton har värvat in två anfallare under sommaren (Wayne Rooney och Sandro Ramírez) är klubben sugen på att plocka in en tredje spelare på positionen. Allt för att fylla luckan efter Romelu Lukaku, som numera tillhör Manchester United. I den processen har klubbledningen på Goodison Park börjat arbeta för att locka Welbeck till föreningen.

Samtidigt uppges det att Welbeck själv är positivt inställd till en Everton-flytt. 26-åringen är en stor beundrare av Ronald Koeman, lagets tränare. Dessutom skulle anfallaren gärna återförenas med Rooney, som han spelade tillsammans med under sin tid i Manchester United.

Everton jagar Arsenals Danny Welbeck

Anlände 2014

Welbeck kom till Arsenal under sommaren 2014. Han lämnade då rivalen Manchester United, efter att ha blivit ratat av den dåvarande tränaren Louis van Gaal. Under sin tid på Emirates Stadium har engelsmannen varit med om att vinna två FA-cuptitlar. Efter tre år i föreningen kan anfallaren nu vara på väg att lämna klubben.

Om Welbeck väljer att flytta till Everton blir det den fjärde Premier League-klubben som han kommer att ha spelat för under karriären. Förutom Arsenal och Manchester United så har spelaren även representerat Sunderland i den engelska högstaligan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply