Olivier Giroud på Evertons radar – om Lukaku lämnar

Olivier Giroud på Evertons radar - om Lukaku lämnar
bet365

Everton vill värva Olivier Giroud

Arsenals anfallare kan vara på väg att lämna Emirates Stadium i sommar. Everton är nämligen intresserade av Giroud om man skulle sälja Romelu Lukaku.

Everton kommer med största sannolikhet sälja sin anfallsstjärna i sommar. Chelsea kommer allt närmare en värvning av spelaren som kommer kosta  en hel del för den engelska huvudstadsklubben och under tiden som de båda klubbarna förhandlar med varandra är Everton ute efter en ersättare. Enligt uppgifter från både Spanien och England ska man ha gjort klart med Málagas anfallare Sandro Ramirez som för närvarande befinner sig med det spanska U21-landslaget i EM i Polen, men Everton är långt ifrån nöjda. Förutom Sandro ska man även vara villiga att värva in Olivier Giroud från Arsenal. Spelaren har ett kontrakt som sträcker sig över de två kommande säsongerna men kan alltså komma att lämna redan i sommar om Gunners får in ett bra bud.

En försäljning av Lukaku ryktas ge drygt 100 miljoner pund till Everton men det är fortfarande oklart hur mycket man kommer vilja betala för att värva Giroud som hunnit bli 30 år. Arsenal ska enligt brittisk press inte ha något emot att sälja spelaren som inte varit precis den spelare man hoppats på och siktar därför på att få in en ersättare till fransmannen.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar stjärnorna i Arsenal

Sägs vara nära att värva Alexandre Lacazette

Arsenal ser ut att ersätta en fransman med en annan. Under de senaste dagarna har det nämligen rapporterats friskt om att den engelska huvudstadsklubben ska vara endast detaljer från att värva Alexandre Lacazette, något som troligen skulle betyda att Giroud lämnar Emirates Stadium under sommarens transferfönster.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply