Chelsea med storbud för att köpa loss Alex Sandro

Chelsea med storbud för att köpa loss Alex Sandro

Alex Sandro på Chelseas önskelista

Juventus försvarare kan komma att lämna klubben i sommar. Chelsea ska nämligen vara villiga att betala upp emot 70 miljoner för ytterbacken inför nästa säsong.

Roman Abramovich och hans förmögenhet verkar aldrig ta slut. Enligt rykten i England håller man på att värva Romelu Lukaku för drygt 100 miljoner pund och nu är ryssen på väg att hämta in en storvärvning från Italien, detta på Antonio Contes direktiv. Enligt Gazzetta dello Sport är Chelsea nämligen intresserade av att värva Alex Sandro från Juventus och det förväntas inte bli någon liten summa som den engelska huvudstadsklubben kommer presentera.

Den gamla damen ska tidigare ha tackat nej på ett bud värt 60 miljoner euro för spelaren men det är oklart om Juventus kommer tacka nej till nästa bud, som sägs komma att ligga på drygt 70 miljoner euro. Skulle en affär bli av blir spelaren i så fall den dyraste brasilianaren någonsin tillsammans med Oscar när han flyttade till Shanghai SIPG tidigare i år.

SE ÄVEN: Juventus lönelista 2017

Dani Alves nära att lämna

En spelare som dock kommer att lämna Juventus för spel i Premier League är Dani Alves. Efter att ha anslutit till den svartvita klubben 2016 har Alves varit med och vunnit både Serie A och Coppa Italia men nu är hans sejour i Italien över. Dani Alves ska vara överens med Manchester City om en övergång till den engelska storklubben samtidigt som Juventus gått med på att riva spelarens kontrakt. Kontraktet med italienarna sträckte sig över den kommande säsongen med option på ytterligare ett år, men inom kort kommer man alltså att riva överenskommelsen och släppa spelaren till Etihad Stadium.

Chelsea med storbud för att köpa loss Alex Sandro

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365