Officiellt: Romelu Lukaku skriver på för Manchester United

Officiellt Romelu Lukaku skriver på för Manchester United

United värvar Romelu Lukaku

Spelaren blev på måndagskvällen helt klar och ansluter från Everton och skriver på ett femårskontrakt med Manchester United.

Tillslut står det klart Romelu Lukaku lämnar Everton och flyttar till Manchester United. Redan för ett par dagar sen stod det klart att United och Everton var överens om en övergång men nu har även huvudpersonen själv skrivit på för sin nya klubb. Överenskommelsen mellan United och Lukaku sträcker sig över de kommande fem åren med option på ytterligare år.

Den 24-årige belgaren ansluter till lagets försäsongsturné i Los Angeles.

Jose Mourinho är nöjd med värvningen:

– Lukaku passar naturligt in i United. Han har en stark personlighet och en bra spelare. Det är naturligt att han vill fortsätta sin utveckling i den största klubben och han kommer tillföra mycket positivt och han kommer tas emot väldigt ba av gruppen. Jag ser väldigt mycket fram emot att få jobba med honom igen.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Manchester Uniteds stjärnor

Huvudpersonen själv ser fram emot att ansluta till laget och tackar samtidigt Everton.

– Jag vill inleda med att tacka Everton och klubbens fans för de senaste fyra säsongerna. Jag har skaffat några väldigt speciella vänner och jag har många underbara minnen därifrån. När Manchester United och Jose Mourinho knackade på dörren kom dock en möjlighet som man bara får en gång i livet och jag kunde inte säga nej. Man ser att laget kämpar, är medvetna och ger allt, speciellt i Europa League-finalen och jag vill vara en del av den gruppen. Jag kan knappt bärga mig för att springa in på Old Trafford med 75.000 fans på läktaren men innan dess är det försäsongen som gäller där jag måste jobba hårt. Jag ser fram emot den första träningen med mina nya lagkamrater.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply