”Cuadrado återvänder till Italien”

Juan Cuadrados sejour i Chelsea kan vara över

Juan Cuadrado var en av transferfönstrets hetaste värvningar i vintras. Men colombianens tid i Chelsea har blivit en flopp. Nu kan han vara på väg tillbaka till Italien.

I vintras var Juan Cuadrado en hett eftertraktad man som hade gjort stor succé i Serie A-klubben Fiorentina. Chelsea drog det längsta strået i jakten på den vindsnabbe yttern och värvade honom för omkring 26 miljoner pund. Men tiden hos Premier League-mästarna har inte blivit som man hade tänkt sig. Med sina fyra ligastarter har han inte imponerat alls och har därför fått anpassa sig till bänken.

Nu kan 27-åringen vara på väg tillbaka till Italien. Klubbar som Napoli, Roma och Inter Milan har alla visat intresse för hans tjänster. Främst har det handlat om det sistnämnda alternativet, Inter, där Roberto Mancini vill förstärka laget med minst sex spelare inför nästa säsong, skriver Daily Mail.

Vill ha tillbaka pengarna

Men med tanke på Inters finansiella läge, då man kämpar för att få in mer pengar i sin värvningsbudget, är man inte intresserad av att köpa loss colombianen med en gång. Det är Tuttosport som rapporterar om att den italienska storklubben vill få in spelaren på lån. Vad man har att erbjuda är en avgift på 1 miljon pund för lånet och sedan den resterande avgiften år 2016 vid en permanent övergång. Chelsea vill onekligen ha tillbaka alla pengar för Cuadrado i och med hans misslyckande på Stamford Bridge.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply