Chelsea själsäkra på värvning av Gonzalo Higuain

Chelsea själsäkra på värvning av Gonzalo Higuain

Antonio Conte ger sig inte

Den inkommande huvudtränaren för Chelsea, Antonio Conte, är väldigt övertygad om att värvningen av Gonzalo Higuain kommer att gå igenom, vilket även öppnar för att låta Diego Costa gå.

Det har länge ryktats om att Gonazlo Higuain är av stort intresse och ett av huvudmålen för den nye inkommande tränaren på Stamford Bridge, Antonio Conte. Higuain, som för nuvarande spelar i Napoli, har gjort en fantastisk säsong där han överlägset leder skytteligan och har gjort 32 mål på 33 ligamatcher. Argentinarens målform är på topp och det är nog många som hoppas att det fortsätter så även nästa säsong. Higuain kom till Napoli för tre år sedan, säsongen 2013/2014 från Real Madrid, där han hade spelat i sex år. Det var dock nära att han gick över till Arsenal, men det blev i sista stund den italienska klubben.

The Mirror skriver att Antonio Conte är helt övertygad om att de kommer få igenom sin 45 miljoners punds deal för Higuain. Conte ser på den argentinske anfallaren som en av sina främsta sommarvärvningar och tror att Higuain är redo att flytta till Chelsea. Men det finns även ett stort intresse för Chelseas anfallare Diego Costa, som har blivit erbjuden en monstruös summa pengar för att flytta över till Asien och som även har en möjlighet att gå till sin gamla klubb Atletico Madrid som har erkänt att de vill ha tillbaka anfallaren. Chelsea är dock hårda och menar på att Costa inte är till salu för något pris och att spanjoren inte vill lämna Stamford Bridge.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply